neděle 21. září 2014

Infarktové situace pro knihomola

Každý knihomol určitě poznal situaci, která ho málem dovedla k infarktu - knižní SLEVY. Já se právě v takovéto pozici nacházím. Mám zájem o 8 knih ve slevě, ale celkem by mě přišly na 541 Kč. A teď jsem v nerozhodné situaci. Na jednu stranu si říkám, že je to hodně peněz. Ale na druhou stránku mi hlásek v mysli napovídá, že to jsou skvělé ceny, ať neváhám, dokud ty knihy mají. A abych toho pak nelitovala nebo nedej Bůh je nemohla sehnat. To je dilema.

A tak ještě asi pár dní počkám, popřemýšlím a rozmyslím si to. Ale opravdu mě to láká. Nejvíce by mě rozmrzelo, kdybych si je koupila a pak je zlevnili ještě víc, což už se mi jednou stalo. Nebo co když je budou mít v levných knihách o mnoho levněji? 

Předpokládám, že každý z Vás tuhle situaci zná. Jak byste ji řešili Vy? A ocitáte se v těchto situacích často? Dokážete se při slevách knih ovládnout? :)

zdroj obrázku




8 komentářů:

  1. Nikdy nevíš, co později bude. Může se ti to nevyplatit, ale taky nemusí. Tahle částka je navíc teď už běžná za dvě, max. tři knihy, takže 8 je úplná pohádka.
    Sama musíš vědět, jestli o ně opravdu stojíš. Já už takhle koupila taky dost knih, které potom zlevnili, ale to nikdo nemohl vědět a co když tyhle už pak neseženeš?

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych se asi zamýšlela i nad tím, jestli ty knihy opravdu chci číst a pak to za to stojí, jak říká Hanyuu, 8 za 500 je pohádka. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechny ty knihy mě zaujaly a opravdu si je chci přečíst :-)

      Vymazat
  3. Ach, to dobre poznám, zľavy sú ošidná vec :D Ja si obvykle kupujem iba zopár kníh podľa finančnej situácie, ak si to momentálne môžem dovoliť, kúpim si ich viac a potom si dlhšie nekúpim žiadnu, aby sa to vykompenzovalo :D

    OdpovědětVymazat
  4. Slevy jsou hrozná věc. Kolikrát koupím něco, co ani nechci, protože je to prostě zlevněné.
    Každopádně v Tvém případě bych to rozhodně brala. Za tolik knih to tolik peněz neni, hrozně si je přeješ, tak neváhej :).

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem prdlá v tom, že jakmile něco chci, pak to musím mít hned :D:D takže ne...já bych se neovládla a už jako vítězství bych považovala, že jsem počkala do těchto slev :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě velmi potěší. Proto všem moc děkuji! :)