čtvrtek 4. září 2014

Návštěva lesa

Asi před 14 dny jsme se s přítelem vydali na houby. Netušila jsem, jak pro mě ten den bude dokonalý. To, co se mi povedlo vyfotit se mi ještě nikdy v životě nepodařilo. Mám hned dva vyfocené poklady :). A ano, beru si s sebou na houby foťák, protože si pak ráda fotky prohlížím zpětně a vzpomínám na ty dny. A tentokrát jsem byla hodně vděčná, že ten foťák s sebou mám.

 Nevím čím to je, ale vždycky, když jdu na houby s přítelem, tak je to fascinující zážitek. Vždycky se stane něco, co z toho udělá jedinečný okamžik :).

Ráno byla mlha a když jsme přijížděli k lesu, nestačili jsme žasnout: 




V lese jsme našli i nějaké houbičky: 


A teď přichází na řadu první skvost, který se mi podařilo vyfotiti. Sluneční paprsky mezi stromy: 




Zde je můj oblíbenec - krásnorůžek lepkavý. Tahle houbička se mi strašně moc líbí.


 Opět paprsky: 



 Hříbek:


Ještě paprsky: 


 Tenhle list se mi moc líbil: 




 A druhý skvost - srnka s mládětem! 





Celý den ve mně zanechal velmi silný dojem. Nikdy v životě jsem nebyla srnce tak blízko. A nikdy v životě jsem neviděla kouzelnější sluneční paprsky proplétající se mezi stromy :).

Prosím, mé fotky nekopírujte. Děkuji :).


6 komentářů:

  1. Nádherné fotky, najviac ma dostala tá prvá, s tou hmlou to vyzerá skvele :D Aj tie zábery, kde prúdi svetlo pomedzi kmene stromov sú krásne :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Opravdu jsou to krásné fotky, jako by byly profesionální! :) Já na houby nechodím, ale někdy vážně není na škodu foťák si vzít s sebou. Dneska jsem ho postrádala - byl nádherný východ slunce, slunce bylo červené a dalo se do něj přímo pohlédnout. :)

    OdpovědětVymazat
  3. To jsou dokonalé fotky. Ten paprsek je nádherný, hned ta první fotka u mě vede. A ty srnky jsou taky boží :3 Ale všechno, ty houby cesta, prostě všechno je moc hezky nafocené! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné fotky! Hlavně ta mlha a srna se mi moc líbí :)
    Vzpomněla jsem si, že jsme krásnorůžku říkali kuřátka, když jsme byli malí :D Je to zvláštní houbička, taková roztomilá :)

    OdpovědětVymazat
  5. Všechny fotky jsou krásné, ta mlha tomu dodává kouzlo a ty paprsky v tom lese, opravdu povedené fotky :) ..

    Přišli ti peníze milá Ailin? :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak ta první fotka nemá jedinou chybu, je vážně skvělá, úplně hrozně moc kouzelná. A ty, kde prosvítají paprsky skrze stromy, ty jsou taky boží. Mně se nikdy taková fotka vyfotit nepodaří, i když se snažím sebevíc, to sluníčko mi vždycky kus stromů ukouše a paprsky stejně nejsou. :D
    Jinak, pokud jde o ty strašilky, byla bych úplně hrozně moc nadšená, kdybych si dvě mohla vzít, kdyby to nějak šlo. Nikde je nemůžu sehnat a když už, tak mi jich chtějí nacpat aspoň deset a tolik já jich pořizovat nechci. :D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě velmi potěší. Proto všem moc děkuji! :)