úterý 9. září 2014

Přemýšlení o všem možném

Zdravím všechny duše, které to právě čtou :).

Včera jsem dostala zánět močového měchýře, takže jsem doma v teple a léčím se. Doufám, že to do soboty přejde, protože pak odjíždím na týden pryč. A co dělám, když jsem doma?

Za prvé jsem se teď naprosto zbláznila do korálkování a různého tvoření. Myslím si, že to je přesně to, co jsem celou dobu podvědomě hledala. Potřebovala jsem něco, co by rozvíjelo moji duševní pohodu a tvoření je přesně to pravé :). Založila jsem si účet na Fler.cz kam přidávám své výrobky. Nejdřív jsem dělala jednoduché náušničky, pak jsem zkusila pryskyřici, která mě fascinovala už dlouho předtím. A teď jsem se zamilovala do výrobků z drátu. Brzy si nějaké drátky objednám a něco zkusím vytvořit :). Takže teď jsem docela dost na počítači a sháním inspiraci.

Za druhé docela čtu, i když né tolik, jak bych chtěla. Čekám totiž na knížky od Fragmentu, tak nechci začít číst nějakou jinou knížku, než co mám rozečtenou.

Taky hodně chodím na Vaše blogy, čtu Vaše články a dívám se na videa. Jste hrozně moc šikovní. Přemýšlím, že bych se taky dala na natáčení videí, ale nevím, jestli jsem na to dostatečně odvážná a jestli by na to vůbec někdo koukal :).

A jak se máte Vy? :) 


5 komentářů:

  1. To ti vůbec nezávidím, že jsi takhle nemocná. Doufám, že se brzy uzdravíš :)

    Jinak se mám docela fajn, jen trochu unaveně. Ale je moc hezké počasí a můj zvěřinec mi dělá jen radost :)
    Také už jsem přemýšlela, že bych natočila nějaké video, jen mi chybí právě ta odvaha. Na videu si připadám hrozně divně :D Možná se k tomu někdy odhodlám, uvidíme.
    Korálkování je krásný koníček, kdysi jsem to také zkoušela, jenže mám docela nešikovné prsty a málo trpělivosti na takové titěrné práce. Každopádně za to máš můj obdiv :)

    OdpovědětVymazat
  2. Přeji, aby ses brzy uzdravila, zánět močového měchýře není nic příjemného. ;)
    Tvoje korálkové výrobky jsou moc pěkné - vím to díky náušničkám - a určitě v tom pokračuj. Můžeš se podívat na blog Monicy Otmili (me-for-all.blog.cz), hodně tam své výrobky prezentuje, ale ta je fakt špičková. :D (vlastně se mi některé z výrobků zdají moc složité a přeplácané a sama bych je nenosila, ale co se týče techniky a šikovnosti, je fakt dobrá. ;)

    A kdybys chtěla začít točit videa, budu první, kdo je zhlédne. ;) Já mám vlastně stejný problém a navíc mám pocit, že se to ke mně prostě nehodí, už jednou jsem video natočila a bylo divné, ale ještě uvidím... :)

    OdpovědětVymazat
  3. Brzy se uzdrav :) ...
    Já bych se do videí nepouštěla, teda já osobně, ale ty to klidně zkus, ráde se podívám :)

    OdpovědětVymazat
  4. Doufám, že už je močák v pohodě - taky jsem si tím dvakrát prošla, načež to vyřešila jedna antibiotická tabletka od doktora z pohotovosti :) Korálkování a tvoření vůbec je strašně super věc právě pro chvíle, kdy člověk nemá možnost co jiného dělat. Ale i pro hodiny ve škole, do autobusu, při čekání na něco...Těším se na další a další tvé výtvory!

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě velmi potěší. Proto všem moc děkuji! :)