úterý 4. listopadu 2014

Rozbalovačka 6

Dnes mi přišly dva balíky. Byla jsem nadšená a trochu v očekávání, protože jsem nevěděla, co přesně za knihy mi přišlo. Když jsem si ale na poště balíky vyzvedla, hned mi to bylo jasné. A jaké že mi to přišly knihy? To zjistíte na následujícím videu:





Přišel mi balíček od Fragmentu se dvěma knihami - Černý jezdec od Kristiny Hlaváčkové (druhý díl od knihy Dračí oči - čarodějka) a trilogie Poselství jednorožců v jednom. Možná jste si všimli, že první díl jednorožců jsem už četla. Chtěla jsem si objednat druhý, ale jelikož už samostatné výtisky nemají, poslali mi celou trilogii :). Teď jsem jen zvědavá, jak to budu stíhat číst :-D

A druhý balíček byl z databázeknih.cz. Na pražském knižním srazu jsem totiž ,,vydražila" knihu s názvem Oksa Pollocková - Vyvolená. Momentálně ji mám rozečtenou a moc se mi líbí. Proto jsem neváhala a objednala si i další dva díly. Třetí díl už mám doma. A druhý mi právě přišel :).

Zaujala Vás některá z knih? A četli jste nějakou?

Ailin :)







5 komentářů:

  1. Krásné knihy, ale ani jednu jsem nečetla :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nečetla jsem ani jednu, ale série Dračí oči mě láká. :-)
    Mimochodem, video je pěkné a výběr hudby ještě lepší! :3 :D

    OdpovědětVymazat
  3. Opäť skvele zvolená hudba, HP je best! :D Čo sa týka kníh, druhé dve poznám, prvú nie, nečítala som ani jednu, ale verím, že ťa budú baviť :D Dračie oči by som si tiež rada prečítala :-)

    OdpovědětVymazat
  4. A četla jsi první díl Dračích očí? :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě velmi potěší. Proto všem moc děkuji! :)