pondělí 12. ledna 2015

A leden ubíhá...

Ahoj,
dneska mám konečně čas napsat Vám, co a jak teď u mě je. Dneska jsme měli s přítelem zkoušku z botaniky. Naštěstí je úspěšně za námi a my si můžeme oddychnout :). Dneska a zítra máme relaxační den a potom se budeme zase učit. Chybí nám ještě 2 zkoušky a vzhledem k tomu, že na jednu z nich nejsou ani vypsané termíny, tak nevím, kdy to všechno dokončíme. Takže bych jen ráda podotkla, že tu v lednu a první polovině února moc nebudu.

Dneska jsme stávali ve 3 hodiny ráno, abychom měli necelou hoďku na přečtení materiálů a dost času na cestu do školy. Zkouška nám totiž začínala o půl 8. Musím přiznat, že jsem docela unavená a dneska asi usnu velmi brzy :-D.

Taky plánuji trochu pozměnit zaměření blogu. Pořád bude o knihách, to samozřejmě, jelikož jsou nedílnou součástí mého života, ale objeví se tu více článků i o dalších věcech, které mě baví.

Mějte se krásně! 

Vaše Ailin

5 komentářů:

  1. Budu ti se všemi zkouškami držet palce. ;)

    Mimochodem, dnes dorazily knížky, moc děkuju! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač, jsem ráda, že Tě potěšily :-) A děkujeme :-)

      Vymazat
  2. So skúškami vám obom držím palce, nech sa všetko dobre vydarí :-) A na nové články sa už teším :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to se už moc těším. Knížky jsou sice super, ale ráda čtu i články na jiná témata a hlavně k nim mám mnohem víc co říct, než třeba ke knižní recenzi. Takže paráda. Jsem zvědavá. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Hodně štěstí se zbývajícími zkouškami :) .... Mě dneska čeká už poslední a strašně se těším až si oddechnu a konečně se pořádně vyspím :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě velmi potěší. Proto všem moc děkuji! :)