pondělí 29. června 2015

Tip na levné knihy

Dneska Vám přináším tip na 4 knihy, které jsou teď ve slevě. Viděla jsem je v Dobrovském, ale jsou to knihy od Knižního Klubu, takže je najdete všude možně :).
 
1) Koupili jsme Zoo - 49 Kč. Hodnocení na databázi knih: 70 %. Více si přečtěte zde. Viděla jsem i film a ten se mi líbil, takže o koupi knihy uvažuju. (Tato kniha je ale takhle levná jen pro členy Knižního klubu. Jinak stojí 230 Kč. Ale pokud byste ji chtěli a nejste členem KK, napište. Koupím Vám ji a buď pošlu poštou nebo osobně předám ).
 
 
2) Série Nebe, každá kniha za 49 Kč. Hodnocení na databázi knih: 80-91%. Více si můžete přečíst zde.
 
 
Zaujala Vás nějaká kniha? Či jste některou z nich dokonce četli? :)

7 komentářů:

  1. Poznám z počutia, ale nečítala som ani jednu. Aká škoda, že u nás takéto zľavy nebývajú a ak tak málo a ja sa o nich dozviem neskoro :-( :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Koupili jsme ZOO jsem si chtěla přečíst. Dokonce jsem loni i přemýšlela, že si ji koupím, ale nedostala jsem se k tomu. Kdyby ses náhodou do knihkupectví dostala, nevzala bys mi tam jednu a předaly bychom si to, až se někdy uvidíme? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, vezmu Ti ji. Zrovna kompletuju objednávku z buxu, tak to zrovna objednám :).

      Vymazat
    2. Děkuju moc, jsi zlatá. :)

      Vymazat
  3. Já členem Knižního klubu nejsem, ale vždycky, když jsem v Neoluxoru, pokukuju po těch slevách. Zrovna tyhle knížky mě až tak nezaujaly, ale mohla bych ti někdy napsat, kdybych nějakou vytouženou zlevněnou zahlédla? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Koupili jsme ZOO mě zajímá už delší dobu. Bohužel nejsem členem KK, jinak bych ji nejspíš okamžitě brala :) A série Nebe mě naopak neláká vůbec ani pod záminkou slevy :D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě velmi potěší. Proto všem moc děkuji! :)