středa 16. září 2015

Pouštění draka a jiné maličkosti

Asi před dvěma dny u nás byl krásný slunný den. Užívala jsem si záři a teplo slunečních paprsků, protože předtím bylo pár hodně chladných dnů. A jelikož jsem byla ten den sama doma (rodiče si užívají dovolenou v Chorvatsku a přítel se musel vrátit domů, jelikož měl zubaře), rozhodla jsem si udělat pěkný den sama pro sebe a dělala vše, co mě baví.

Chvíli jsem si četla, potom jsem chodila po zahradě a fotila objekty, které mě zaujaly. A nakonec jsem pouštěla draka (ten den docela foukal vítr) a pak střílela z luku. Strašně krásně jsem si u toho všeho duševně odpočinula. Je příjemné, občas prožít den podle sebe a nemuset na nic myslet :).

Teď bych Vám ráda ukázala pár fotek, které jsem nafotila v ten krásný den :).































Jestli se Vám zdá, že naše kočka musí být pořádný mrzout, jenom se tak tváří. Nevím, proč na všech fotkách vypadá tak naštvaně, ale vždycky mě tím skvěle pobaví :).

6 komentářů:

  1. Super fotky, mačka tak naozaj pôsobí, je to vtipné :D Kvety vyzerajú krásne a lukostreľba je top samozrejme :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tak kde začít, je tam toho hodně, co si zaslouží pěkné ohodnocení. Za prvé, květiny jsou nádherné, jestli máš takovouhle zahrádku, tak Ti závidím tenhle malý ráj na zemi, kde můžeš dobýt energii a zrelaxovat. Za druhé zvířátka jsou také fajn - dalmatinek mě zaujal i v poloze ležmo a čičinka, byť opravdu působí trochu popuzeně, tak je k umazlení :) Za třetí drak - úžasný nápad! A navíc máš krásného draka, asi se po Tobě budu opičit a taky si nějakého pustím :) Za čtvrté, umíš střílet z luku? Tak to je paráda! To nám někdy ukaž na fotografii, svůj luk, anebo jak střílíš, to by mě zajímalo. A rozvíjíš tu schopnost nějak?
    No a za páté, a to teď není úplně k článku, jednou už jsem se ptala, ale odpusť mi, že tu otázku musím zopakovat. Došly Ti ty zásilky ode mě? Kdyby totiž ne, tak abych měla ještě možnost využít lístek na doporučené psaní, který si pro jistotu schovávám, kdy by se něco stalo. Nebylo by zrovna milé, kdy by se to ztratilo, tak abych měla třeba možnost to po někom vymáhat. :)
    Jinak si užívej pěkné babí léto, doufám, že nám ještě dlouho vydrží :)

    OdpovědětVymazat
  3. Super fotky, což mi připomíná, že bych taky ráda zašla pouštět draky. :D Jinak závidím tvůj odpočinkový den, ale přeji ti jich letos ještě hodně :D

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné momentky! Miluju tvá zvířátka! :) A jsem strašně ráda, že tohle babí léto je provoněné sluncem a květinami. :) Jestli o víkendu bude hezky a já už budu uzdravená, půjdu taky asi fotit. :)

    OdpovědětVymazat
  5. To máš moc pěkné fotky! :) Nechceš si udělat instagram a házet je tam? Já bych tě určitě sledovala :).

    OdpovědětVymazat
  6. Náááááádhera! A Evelinka nemá chybu, je fotogenická :D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě velmi potěší. Proto všem moc děkuji! :)