pondělí 7. září 2015

Rozbalovačka 17

Dneska mi přišel naprosto nádherný balíček. Obsahoval tři skvělé knihy. Více Vám ale povím až po odhalení jejich jmen.

Balíček byl dobře zabalený, aby se knihy nepoškodily.


Někteří z Vás z této fotky už možná uhodnou, o které knihy jde.



A je to tu! Celá trilogie Inkoustový svět! Docela dlouho jsem ji sháněla, až mi jednoho dne napsala paní na databázi knih a nabídla mi je. A víte, kolik všechny tři stály? 250 Kč! Velice skvělá cena, vzhledem k tomu, že se tyto knihy již špatně shánějí (nebo když je seženete, tak drahé) a navíc mají všechny tři stejně laděné obálky. No prostě nádhera! Jsem z nich opravdu velmi nadšená. Už jenom stačí, abych byla spokojená i s příběhem :).


5 komentářů:

  1. Ještě loni se prodávaly ve výprodejích za dvacku... Já sama je kupovala mnohem, ale mnohem dráž... Inkoustová smrt mě vyšla, když zrovna vyšla na 400, takže jsem pak dost zírala, v jaké cenové relaci knížky skončily. Každopádně si to ani trochu nezaslouží, jsou moc pěkné.
    Já akorát nemám obálky, co k sobě ladí. První díl mám ten starší.

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadají fakt dobře! :) A ty jsi prostě hledač slev a výhodných koupí! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, to je dobré! 250 Kč za všechny knihy! To je skoro symbolická cena! No, jak říká Vlasta, Ty to máš v malíku vyčmuchat dobré slevy na dobré knihy. O Těchto jsem ještě neslyšela, tak někdy napiš recenzi. Obálky vypadají dobře, tak ještě o čempak asi budou :)
    Mimochodem dostala jsem teď docela strach. Posílala jsem Ti dva pozdravy a moc doufám, že došly. Tak snad nemáš adresu, kterou bych neměla u sebe poznamenanou...

    OdpovědětVymazat
  4. Táto séria je výborná, mám ju veľmi rada, námet je super a aj postavy som si rýchlo obľúbila :-) Som zvedavá na tvoj názor :-)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě velmi potěší. Proto všem moc děkuji! :)