úterý 1. prosince 2015

Čtenářská Ježura - jak to dopadlo?

Přeji krásný úterní podvečer!

Do včerejška jste se mohli zapojit do Čtenářské Ježury. Napsalo mi celkem hodně z Vás, takovou účast jsem nečekala (myslela jsem, že se zapojí tak 2 lidé). Snažila jsem se to rozdělit tak, aby každý dostal na starost jiné nakladatelství nebo e-shop. A jak to dopadlo? 

K následujícím nakladatelstvím jsou připsaná jména. Jedná se o ty, kteří budou danému nakladatelství zasílat balíček. Více informací napíšu níže jmenovaným do e-mailu, který rozešlu během dneška nebo zítřka. (Pokud někomu z Vás e-mail nepřijde, napište mi).


Fragment - Scribbler 
Knihcentrum - Jackelin Mandragor
Moba - Vlasta
Host - Knižní svět
Beta - Ada W.
Metafora - Táňa 
Kvalitní knihy - Já

Jelikož se na některé nakladatelství/ e-shopy nedostalo a mně to přišlo líto, rozhodla jsem se, že budu následujícím posílat alespoň vánoční pohled. (Jedná se o nakladatelství, se kterými mám spolupráci).

Omega
Megaknihy
Dobré knihy
Grada
Martinus
Fantom Print

Pokud byste také rádi poslali pohled a jedná se o více položek ze seznamu, pošlete mi je v jedné obálce a já je přihodím k těm svým. Pak je rozešlu každý na správnou adresu a Vy díky tomu ušetříte za poštovné.

Pro zapojené - brzy očekávejte e-mail a připravujte balíčky. Kdybyste zjistili nějaké neshody, napište mi na mail elenyaindil@seznam.cz nebo dolů do komentářů.

Všem mnohokrát děkuji za účast a přeji hezký zbytek dne! :)

Vaše Ailin

3 komentáře:

Každý komentář mě velmi potěší. Proto všem moc děkuji! :)