čtvrtek 31. prosince 2015

PF 2016

Tak a je to tu. Dnešním dnem končí rok 2015 a já bych Vám všem chtěla poděkovat za Vaši přízeň. 
Tento rok byl pro mě opravdu skvělý. Navázala jsem spolupráci s různými nakladatelstvími, díky čemuž jsem udělala velký pokrok v psaní recenzí. Jsem nesmírně vděčná za všechny příležitosti, kterých se mi dostalo. Dále jsem se seznámila se spoustou nových skvělých lidí a zažila mnoho příjemných zážitků jak se ,,starými" tak novými přáteli. Děkuji všem.

Navíc jsem začala pěstovat mini fialky, z čehož mám obrovskou radost. A díky Pavlikovi jsem se ponořila do tajů akvaristiky, respektive přímo do chovu bojovnice pestré. Jsem s naším světem naprosto spokojená a jsem za něj moc vděčná. A děkuji i Pavlikovi za jeho nehynoucí Lásku a podporu.

Přeji Vám všem krásný vstup do nového roku a plno radosti, štěstí, zdraví, lásky, mnoho nádherných okamžiků a hodně skvělých knih v roce 2016. 

Těším se na Vás v příštím roce! :)

Vaše Ailin

PS: Málem bych zapomněla. Chtěla bych moc poděkovat všem, kteří si na mě před Vánoci vzpomněli. Děkuji paní Evě L., Hanče, Mnišce, Elišce a Vlastě.
 
Hani, skvělý nápad s tou fotkou! :) Je to nádhera!
Mniško, moc děkuji za skvělou ,,punčochu". Hned jsem ji využila a dala ji jako dekoraci k mini fialce - má perfektní velikost! :)
Eliško - vydržela jsem až na Štědrý den a večer jsem si rozbalila dáreček. Vykoukla na mě kniha s názvem Volání sirény - Prokletí. Děkuji moc! :)
Vlasti - děkuji za úžasnou záložku a vynikající čokoládu. Pochutnali jsme si na ni celá rodina! :)


4 komentáře:

  1. Tenhle rok byl vlastně docela fajn a jsem ráda, že jsem tě v něm několikrát viděla. Doufám, že příští rok se to povede vícekrát. :)

    Mimochodem, jak dopadl ten projekt obdarovávání nakladatelství? Já sama dostala od paní z Moby zprávu na Facebooku, ale tak celkově bys to mohla shrnout v nějakém článku. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem ráda, že se ti loni vedlo dobře :) Přeji, ať je rok 2016 ještě lepší.
    To jsem ráda, že jsi vydržela až na Štědrý den :) Tak snad se ti bude kniha líbit :).

    OdpovědětVymazat
  3. Dúfam, že aj tento rok bude pre teba minimálne rovnako dobrý ako ten predchádzajúci ak nie lepší :-)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě velmi potěší. Proto všem moc děkuji! :)