pondělí 28. března 2016

Vyhlášení jarní soutěže

Do páteční půlnoci probíhala zde na blogu jarní soutěž. Potěšilo mě, kolik z Vás se zúčastnilo. 


K soutěži se vyjádřím, ale teď už nebudu dlouho otálet a vyhlásím výherce. Nakonec jsem losovala tři jména a vylosovala jsem následující:




Aires, Sea Book a Ilía již byly kontaktovány a knihy snad co nejdříve pošlu :).

A teď ještě pár slov k soutěži samotné. Všichni, kteří poctivě spočítali své knihy, mají ode mě jednu velkou pochvalu. A jelikož padl i dotaz, kolik knih mám já, taktéž jsem počítala. Došla jsem k číslu cca 469 knih. Nějaké knihy má půjčené babička(nevím kolik) a něco mám u přítele. Ale momentálně vlastním nejméně 469 knih, což je fascinující množství. Ještě kdybych tak mohla říct, že je mám všechny i přečtené :D. Ale aspoň vím, že nikdy nebudu muset řešit problém, že nemám co číst.

Děkuji všem, kteří mi ukázali obrázky knihoven, které se jim líbí. Hledám inspiraci do budoucna a Vámi vybrané obrázky mi přišly vhod. Líbí se mi rozmanitost knihomolského vkusu :).

Co se týče spoluprací s nakladatelstvími - ptala jsem se Vás, protože chystám svůj subjektivní názor a hodnocení nakladatelství a e-shopů, se kterými mám uzavřenou spolupráci. Rozhodně mám k tomu co říci, většinou samé kladné ohlasy, ale najdou se i nějaké negativní.

Velmi mě také zaujalo, že snad všichni z Vás věří v existenci vztahu mezi mužem a ženou, který je plný lásky, důvěry a úcty, ale málokdo věří tomu, že by mohl vydržet. Velice zajímavý názor. Já takový vztah prožívám a jsem za něj strašně vděčná. Zároveň si ale uvědomuji, že to není...obvyklé, v dnešní době.

Mnoho z Vás má mimo čtení spoustu jiných koníčků. které jsou určitě časově náročné. Na koníčky jsem se Vás ptala z toho důvodu, že jelikož i já mám mnoho jiných zájmů, není na čtení tolik času. Jsem ráda, že to má mnoho z Vás podobně. Pro mě je nuda luxus, který si nemůžu dovolit :).

A co se týče kritiky - moc všem děkuji za názory. Mně se na mém blogu nejvíce nelíbí to pozadí, ale vůbec si s grafikou nerozumím a půjčit si obrázek s internetu se bojím. Mám strach, že by mě někdo pak stíhal za porušení autorských práv nebo tak něco :). Znáte nějaké stránky, kde by si člověk mohl zdarma vypůjčit nějaký obrázek/motiv na pozadí? 

Hodně jste říkali, ať zvýrazním menu. Snažila jsem se ho ohraničit, ale nefungovalo to. Udělala se mi jen jedna čára nahoře a jedna dole, toť vše :D. Já jsem prostě vážně antitalent :).

A ještě padl názor, že je tu málo mých výtvorů a málo o mě. Pokusím se na to zaměřit a přidávat více různorodých článků, než jenom knihy. 

Mnohokrát všem děkuji za názory, gratuluji výhercům a Vy ostatní se nebojte. Brzy tu bude další soutěž! :)

Mějte se nádherně a užívejte Velikonoce,

Vaše Ailin

10 komentářů:

  1. Byla to fajn soutěž, i když se mi nepoštěstilo. Gratuluji výhercům! :)
    Kdybys někdy chtěla se vzhledem pomoct, můžu ti poskytnout své amatérské schopnosti, vytvořit třeba nějakou šablonu a pak ti poslat print screeny s nastavením. :)
    Tvůj vztah mě fascinuje a doufám, že vám to opravdu vydrží. Mohla bych pak vyprávět, že láska na celý život fakt existuje a to by mě bavilo. Jako, moji prarodiče i rodiče jsou spolu už desítky let, ale spíš než vášnivé vztahy jsou to většinou praktické vztahy. :)
    Na ten článek se těším.

    Hezké Velikonoce! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vlasti neboj, Ty tu u mě máš ještě dvě knihy - Alchymie věčnosti a Nejistý zítřek, takže taky dostaneš :D. Nesejdeme se zase někdy? :)

      A Tvoji pomoc bych velice uvítala :). Ale nechci Tě zase nějak otravovat.

      A děkuji. My jsme s Pavlikem velmi neobvyklá dvojka - oba čteme, milujeme zvířata i rostliny. Pavlik chová hlavně betty a motýly, pak ještě velmi rád maluje a chodí ven. Nezajímají ho auta, sport v televizi a nic podobně ,,chlapského", za což jsem velmi vděčná, jelikož bych si s ním jinak neměla co říct. Máme velmi podobné (až stejné) koníčky i povahy, takže spolu můžeme dělat všechno a oba nás to baví :). Teda, je pravda, že když čučím na regály v knihkupectví třeba 3x týdně, tak to ho už trošku omrzelo :D. Prý neví, proč by se na to měl dívat, když tam jsou stále stejné knihy :D. Je pravda, že koukat ve zverimexu do akvárka je třeba záživnější. Já zase třeba nevydržím hodinu koukat na ryby, ale Pavlikovi to nedělá problém :D.

      Vymazat
    2. A i Tobě hezké Velikonoce :).

      Vymazat
  2. Byla to moc fajn soutěž, užila jsem si ji :) Gratuluju vítězům.
    A prosím tě, ty jsi četla tu knihu "Koupili jsme zoo"? Já viděla jen film, který se mi moc líbil, takže uvažuju nad tím, že si knihu pořídím sama, když se mi ji nepoštěstilo vyhrát, ale pokud není zase tak dobrá, tak se na to asi vybodnu :D Takže četlas ji? Je fajn?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :).

      Knihu jsem nečetla. Film jsem viděla a moc se mi líbil. Jenomže pokud si dobře pamatuji, film je veden v tom duchu, že ta jejich maminka již umřela, ale v knize myslím ještě žije a postupně umírá, což je na mě moc velký srdcebol.

      Vymazat
  3. Jé, teď si vzpomínám, že jsem se soutěže chtěla zúčastnit :D No pozdě :D Tak příště :D Jinak to byla super soutěž, já si ta tvoje zadání vždycky užívám :D a na závěr gratuluji vítězům :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si říkala, že jsi asi zapomněla :D taky se mi to ale stává, neboj :D. A děkuji :).

      Vymazat
  4. Byla to moc fajn soutěž. Donutila mě se zamyslet nad svým životem, knihami a tak vůbec :D Všem výhercům moc gratuluji. Budu se těšit na další soutěž !

    OdpovědětVymazat
  5. Moc děkuji za skvělou soutěž :) Ráda jsem se zúčastnila a bavilo mě i odpovídání na tvé otázky :) Z výhry mám ohromnou radost :) Děkuji a gratuluji i další vítězce, ať si výhru také užije :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě velmi potěší. Proto všem moc děkuji! :)