středa 6. července 2016

Nádherné omalovánky s květinovými motivy

Název: Flóra (art edice)
Autor: Duly Leila
Počet stran: 40
Nakladatelství: Grada
© 2016 Duly Leila

Anotace
Skvělá ilustrátorka Leila Duly se inspirovala kouzelnými květinovými výšivkami viktoriánského období a připravila 20 dokonalých omalovánek s bohatými kyticemi a květinovými věnci, které si můžete užít ve velkém formátu, na velmi kvalitním, silném papíře a se speciální vazbou, která vám umožní jednotlivé listy snadno vyjmout a zarámovat.

Recenze
Nakladatelství Grada vydalo další nádherné omalovánky. Tentokrát se jedná o art edici a autorkou omalovánek je Duly Leila.
© 2016 Duly Leila

Hned na první pohled poznáte, že to jsou jedny z nejkvalitněji vyrobených omalovánek, co jste kdy drželi v ruce. Kniha obsahuje dvacet květinových motivů. Každý obrázek je na samostatném tvrdém papíře. Dle libosti tak můžete používat fixy, temperky a jakékoliv další malířské pomůcky, které u jiných omalovánek nevyužijete. Díky speciální vazbě můžete své výtvory vyjmout a někomu je darovat či si je nechat zarámovat.
© 2016 Duly Leila

Motivy jsou velmi rozmanité. Můžete si vybrat jaké květiny chcete vymalovat a v jakém obrazci mají být poskládané. Jednou můžete vybarvit kruh plný květin, jindy čtverec nebo dokonce obdélník. Vše záleží jen na vaší náladě a chuti.
© 2016 Duly Leila
© 2016 Duly Leila

Obrazce můžete vymalovat dle své fantazie nebo podle skutečnosti. U každého motivu jsou dole na stránce napsané názvy květin, které jsou zobrazeny na té dané straně. Pokud nevíte, jak určitá rostlina vypadá, naleznete malou nápovědu na začátku a na konci knihy, kde jsou květiny vybarvené. 
© 2016 Duly Leila

Omalovánky jsou velmi krásné a plné nádherných motivů. Přední strana knihy je laděna do bílo-červené kombinace, která je velmi elegantní. 
© 2016 Duly Leila

Celkově mohu tyto omalovánky doporučit všem. Všechny vášnivé omalovánkaře určitě nadchnou. A ty, co kouzlu omalovánek ještě nepropadli, pohltí. Skvěle se hodí i jako dárek.

Hodnocení: 5/5



Děkuji nakladatelství Grada za zaslání těchto nádherných omalovánek.




Omalovánky si můžete koupit -zde-.


3 komentáře:

  1. Jů, tyhle omalovánky vypadají fakt zajímavě! :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby jenom zajímavě :). Jsou vážně nádherné :).

      Vymazat
  2. Pořád všude nacházím různé reakce a recenze na omalovánky a mě se pořád vyhýbají :D, asi si také nějaké pořídím a pustím se do nich :). Tyto jsou opravdu kouzelné! :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě velmi potěší. Proto všem moc děkuji! :)