pondělí 25. července 2016

Procházka lesem

Minulý týden jsem vyrazila na procházku do lesa. Byla neděle odpoledne, tudíž všechny jedlé houby dávno vysbírané, ale o ně ani tolik nešlo. Šla jsem do lesa pro pocit. V lese se cítím vždycky živější a blíž k přírodě. V lese své srdce otevírám a vnímám více, než jindy.

Tato procházka byla naprosto kouzelná a pro mě (snad) nezapomenutelná. Nafotila jsem i pár fotek, o které bych se s Vámi ráda podělila. Myslím, že komentář netřeba.





Chodíte rádi do lesa? Jak často? :)

6 komentářů:

  1. Les je kúzelné miesto a spravila si pekné fotky :))
    Rada chodím do lesa, no problém je, že sa bojím chodiť sama, lebo v tých našich sa nájde veľa zvierat, z ktorých mám strach, takže nájsť nejakého spoločníka, bohužiaľ, trvá nejaký čas, a preto sa doň veľmi často nedostanem. Zakaždým, keď sa mi to ale podarí, je to vždy príjemný oddych :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se v lese bojím jenom lidí. Jinak u nás jsou nebezpeční akorát divoká prasata, ale ještě se mi nestalo, abych nějaké potkala zblízka :).

      Vymazat
  2. Vážně povedené fotky :D Taky les zbožňuju :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne fotky, keďže ja sa do lesa tak skoro asi nedostanem, som rada, že aspoň vďaka tvojim fotkám som mohla ísť na "prechádzku". Inak úplne ma očarila šiesta fotka, je geniálna :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :). Pro mě je les naprosto kouzelné místo. V tu chvíli můžu být třeba v Narnii nebo kdekoliv chci. Tolik se to odlišuje od běžných míst v životě (škola, doprava, atd). A navíc ty zážitky z lesa jsou naprosto úžasné :).

      Vymazat

Každý komentář mě velmi potěší. Proto všem moc děkuji! :)