pondělí 24. října 2016

Procházky lesem, procházka s Eve

Podzim je mé nejoblíbenější období. Líbí se mi nádherně zbarvené stromy, které doslova září. Miluji vůni suchého listí, zbožňuji šustění listů při chůzi, pestré a barevné vzory na listech. Při procházce lesem mám pocit, že jsem v jiném světě. Jako kdyby můj všední život zmizel a já se objevila v nějaké neznámé zemi. V zemi, kde žijí elfové, dryády, andělé a kde existují kouzla.

Tady jsou nějaké fotky z procházky po lese. Atmosféra lesa je bohužel nepřenositelná, ale snad Vám alespoň malinko přiblížím tu nádheru :).



Fotky z procházky s Evelyn. Šly jsme se mrknou k rybníku, který teď vypustili. No a hádejte, jak to dopadlo...
 Na kachny, které seděly nebo plavaly na kaluži, je opravdu smutný pohled.
 A tady už je moje milá Eve. Hrozně jí zaujaly právě ty kachny a chtěla je jít prozkoumat. Když se ale zabořila do bahna, naštěstí si to rozmyslela a šla zpět na břeh.
 Nové ,,podkolenky".
 A z prostředka kaluže se pije samozřejmě nejlépe.
A další procházka lesem, tentokrát jiným. Na této cestě mě provázely samé muchomůrky.
Obří mraveniště. 

9 komentářů:

  1. Moc krásné fotečky, Luci! :) V takovém prostředí se o elfech a vílách přemýšlí samo, co? :D

    OdpovědětVymazat
  2. Divím se, že ještě rostou nějaké houby v té kose :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můj tatínek říká, že teď je právě ten čas, kdy mají růst (září-říjen). Ale jedlé jsem nenašla, jen tyhle nádherné muchomůrky :).

      Vymazat
  3. Krásne fotky, súhlasím, prechádzka lesom je skvelý zážitok :-) Veľmi sa mi páčia farby lístia a na fotkách si to pekne zachytila :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím zachycením barev mám právě docela problémy. Ne vždy dokáže být fotka alespoň z půlky tak nádherná, jako je skutečnost :). Ale děkuji :).

      Vymazat
  4. Úplně rozumím tomu, že atmosféra podzimu je nepřenosná. I když z fotek hýří barvy, prostě to není totéž, jako vidět to naživo, vychutnat si podzim všemi smysly. :)
    Moc pěkné fotky. Taky plánuji nějaký podzimní fotočlánek. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Takové články mám nejraději! :) Skvostné..

    OdpovědětVymazat
  6. Já trávím v lese hodně svého volného času :-) . Buďto tam jen tak chodím, nebo sbírám borůvky, ostružiny, na podzim zase houby, atd. :-) . Miluju en klid, který tam je. V létě se tam chodím schovávat před horkem :-) . Doma sice máme klimatizaci , kterou jsem objednala ze Vzdušínu, ale není nad pobyt na čerstvém vzduchu v přírodě :-) .

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě velmi potěší. Proto všem moc děkuji! :)