pátek 18. listopadu 2016

Jak dopadl sváteční read-thon?

Tak a je to tady! Mám za sebou svůj první read-thon a musím říct, že mě to velice bavilo :) Kéž bych měla častěji čas se účastnit podobných akcí. Občas se tedy stane, že i když není žádný oficiální read-thon, kniha mě tak pohltí, že ji během dne přečtu (např. knihy ze série Selekce). A jak vlastně celý včerejší den probíhal?
(logo vytvořené Adou W.)

Jak jsem psala v minulém článku, jsem nemocná. Proto jsem skoro celý včerejší den trávila v posteli. Probudila jsem se až v 9:15, což je u mě docela neobvyklé. Číst jsem začínala až v 11 hodin. Po celou dobu čtení u mě byla Jessie a chtěla se mazlit. Řeknu Vám,že jednou rukou drbat psa a druhou rukou držet knížku a otáčet stránky je docela náročné. Ale za Jessiinu přítomnost jsem byla moc ráda.

Čtení - 11:00 až 13:30
Jak víte, rozhodovala jsem se mezi Scarlet a HU. Nejdříve jsem tedy sáhla po prvním dílu Hraničářova učně - Rozvaliny Gorlanu. Během výše uvedené doby jsem přečetla 142 stran.

Čtení - 14:30 až 16:30
Za dvě hodiny jsem přečetla 125 stran a tím první díl HU přečetla (celkem tedy 267 stran). Pak následoval oběd, který se mi nějak podařilo vynechat, a trošku delší pauza.

Čtení - 19:10 až 20:10
Jen hodinkové čtení, při kterém jsem stejně trošku odbíhala. A jelikož jsem dočetla HU - Rozvaliny Gorlanu, které se mi strašně moc líbily, pustila jsem se trošku neplánovaně do druhého dílu - Hraničářův učeň - Hořící most. A za tuto krátkou chvilku jsem přečetla 52 stran.

Čtení - 20:40 až 22:00
Už začínalo být poměrně pozdě večer a mé čtení se zpomaluje. Přečetla jsem dalších 66 stran. Skončila jsem tedy na straně 118.

Čtení - 22:40 až 24:00
Kolem půlnoci končím se čtením. Druhý díl jsem dočetla po 200 stránku, takže mi chybí nějakých 53 stran do konce. Pak už jsem šla spát, jelikož byl stejně dnešek a to se do read-thonu nepočítá :). Ale tedy řeknu Vám - ve druhém díle HU se pořád píše o wargalech a o tom, jak bručí když pochodují. A když jsem šla spát, strašně skučel vítr (spím s otevřeným oknem) a bručel jako ti wargalové. A já zachumlaná pod peřinou jsem si říkala, že takhle nějak se asi musel cítit Will. Poslouchat děsivé bručení a být schovaný. Akorát že u mě to byl jen vítr, ale u něj děsivé bestie :D.

Shrnutí
Celkem jsem včera četla okolo 8 hodin a přečetla krásných 467 stran. S výsledkem jsem velice spokojená :).


13 komentářů:

  1. Stihla jsi toho přečíst hodně :) A měla jsi u toho moc pěknou chlupatou společnici :) Já včera taky zkoušela dohnat resty a konečně jsem dočetla Stínovou královnu :) Měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, to je naprosto skvělý výkon :)

    OdpovědětVymazat
  3. No parádní výsledek! :) Ty toho HU (jako celou sérii) přečteš dřív jak já :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Myslím, že to nehrozí, jelikož teď se mi navalej recenzáky (jako třeba Pán věže a Královna ohně), takže budu mít co dělat, abych to stíhala číst :D

      Vymazat
  4. Obdivuji tvé odhodlání a výsledek read a thonu. Já už musím během víkendu (snad) konečně dočíst Vážku v jantaru, to je můj cíl. :D

    Brzy se uzdrav. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já o víkendu právě na čtení nemám vůbec čas, chystáme se s rybami na burzu do Hradce. Takže je všude spousta pobíhání a na čtení není čas :).

      Vymazat
  5. Ani sa ti nečudujem, že či po jednotke HU siahla po dvojke, tie knihy sú super :D Prečítala si toho naozaj veľa, super výkon :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkné shrnutí, to je snad poprvé, co u někoho vidím takhle konkrétně vypsaný harmonogram :)
    Taky hrozně ráda vidím HU - už dlouho jsme se s ním nesetkala, skoro jsme dostala strach, že se na něj začalo zapomínat - a to se nesmí, protože tahle série je... když řeknu, že mě přivedla ke čtení, mluví to za všechno :)

    Lory Humble × TICHÝ ODPOR

    OdpovědětVymazat
  7. Parádní výsledek, Hraničářova učně můžu jedině doporučit :D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě velmi potěší. Proto všem moc děkuji! :)