pátek 6. ledna 2017

Čtecí výzvy pro rok 2017

I když se mi knižní loňskou výzvu nepodařilo splnit, rozhodně to letos nemíním vzdát. Tentokrát si ovšem snížím počet knih, které bych ráda přečetla. Čekají mě totiž státnice a obávám se, že budu mít na čtení čehokoliv jiného než skript, velice málo času. 

1) Knižní výzva pro rok 2017 
Knižní výzvu jako již tradičně pořádá na svém blogu Ells. Úvodní informace najdete zde

Na letošní rok si tedy stanovuji za cíl přečíst 50 knih. Uvidíme, jak to nakonec dopadne. Navýšit se dá vždy a když to nestihnu...inu, i s tím mám už praxi :D A svět se nezboří. 

2) Čtenářská výzva
Letos jsem se rozhodla zúčastnit o čtenářské výzvy, kterou pořádá Databáze knih. Je vybráno 20 témat a čtenář má na úkol přečíst knihy, které tato témata splňují. A jelikož si myslím, že se obě výzvy mohou hezky prolínat, tak jsem se rozhodla to letos zkusit. Odkaz na výzvu zde.


Doufám, že se mi tentokrát podaří obě výzvy splnit. A co Vy, zapojili jste se do nějakého podobného (či stejného) projektu? :)

11 komentářů:

  1. Držím palce! Taky se účastním obou. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Veľa šťastia pri čítaní a veľa prečítaných kníh :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já se účastním jen první výzvy - loni jsem si zadala 60 knih, stihla jsem 58, takže taky doufám, že to letos bude lepší :)
    Držím palce :)

    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já o svém skóre z loňska radši mluvit nebudu :D

      Vymazat
  4. Držím palce, 50 je pěkné číslo :D

    OdpovědětVymazat
  5. Já se opět zapojuji do Čtenářské výzvy pořádané Databází knih, přijde mi to fajn. Sice určitě přečtu víc než tu dvacítku, ale baví mě přiřazovat knížky k tématům.

    Držím palce se čtením i se zkouškami! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Drzim palce, at to nemas moc narocne :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Držím ti palce se státnicemi, přeji ti ať všechno dobře dopadne! :) A co se výzev týče, já si letos dala za cíl 70 knih, což je pro mě i docela reálné, a stejně jako ty, se pustím i do výzvy na Databázi knih. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Také se obou účastním :)
    Držím palce :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě velmi potěší. Proto všem moc děkuji! :)