neděle 5. února 2017

Knižní přírůstky za měsíc leden 2017

První letošní přírůstky. Leden byl pro mě měsícem stresu a nestíhání. Nakonec se mi ovšem i tak podařilo nashromáždit krásných osm nových knih a dvoje omalovánky. Pojďme se mrknout, co nového mi tedy přibylo do knihovny :)


Jako první Vám ukážu omalovánky z nakladatelství Omega. Jsou od autorky Doreen Virtue a ilustrátorky Normy J. Burnell. Začala jsem vybarvovat Vzkazy od vašich víl a zatím jsem jenom nadšená. Těšte se na recenzi a ukázku :)
 Další knihy jsou z e-shopu Knižního klubu. Už jste je mohli vidět v rozbalovačce. Moc se těším, až si konečně dočtu celou sérii Měsíčních kronik :)
 Vlčí věk - série na recenzi od nakladatelství Epocha. Jsem opravdu zvědavá, jaká tato trilogie bude. Očekávání žádná nemám, je pro mě jedním velkým tajemstvím. Četl ji někdo z Vás? :)
 A jako poslední je tu tato trojice. Pomaličku doplňuji svoji sbírku Úžasné Zeměplochy. A taky jsem si po hrozně dlouhé době doplnila sérii Temné vody. Moc dlouho jsem ji odkládala, protože jsem měla pouze první díl. Ale teď už ji mám komplet a mohu se do ní pustit. A počkejte, až Vám v recenzi ukážu vnitřní grafické zpracování! Stojí za to :).

To jsou všechny mé nové knihy za leden. Četli jste nějakou? Nebo plánujete? :)

16 komentářů:

  1. Krasa. Vvlci vek vypada dost dobre. Asi taky nad tim popremyslim :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já se radši nikde neprezentuju s tím, kolik knih koupím za měsíc, protože by lidi řekli, že jsem magor:) Jinak pěkné úlovky:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Já si myslím, že je jedno, kdo kolik knih kupuje. Je to přeci každého věc :) Mám měsíce, kdy se mi sejde třeba 40 nových knih a pak jsou měsíce, kdy mám méně, jako třeba teď :)

      Vymazat
  3. Tak to vlastně ty omalovánky přišly vhod, že? :)
    Doufám, že v únoru se budeš stresovat míň. Už bude po zkouškovém, ne? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, omalovánky jsou sice fajn, ale stres neodbourají. Dokud nejsou vyřešené záležitosti, které ten stres způsobují, tak jsou omalovánky bezmocné :).

      V únoru sice po zkouškovém už mám, ale je tu hromada dalších věcí, co musím vyřešit. Takže nic moc :D

      Vymazat
  4. Krásné, ať se líbí! :) A těším se na ukázky z omalovánek. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Aj tak si na tom s novými knihami podstatne lepšie než ja :D Vyzerajú všetky skvele, nečítala som žiadnu, ale teším sa na recenzie. Omaľovánky vyzerajú tiež dobre, hoci ja som im ešte neprepadla, ale musí to byť fajn relax :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné kousky. :) První dvě omalovánky mám také, rozdělily jsme si je ze sestrou a jsme s nimi velmi spokojené. Vzdor jsem nedávno dostala od kamarádky, takže mám konečně celou sérii. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omalovánky jsou krásné, viď? :) Už jsem vybarvila druhý obrázek, což je na mě v tak krátké době rekord :D

      Vymazat
  7. Moc pěkné knížky - i omalovánky samozřejmě. Mně se konečně poštěstilo sehnat první díl Měsíčních kronik, tak se snad jednou dostanu i k téhle doplňkové knize. Ta série od epochy vypadá zajímavě, ale sama taky vůbec netuším, co od toho čekat :)

    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
  8. Všechny knihy vypadají skvěle, ale docela by mě zajímalo, jak vypadají omalovánky uvnitř. Každopádně si užij čtení a vybarvování :)

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné přírůstky! :)
    Vzdor bych si jednou také ráda přečetla a Hvězdy nad hlavou mám jisto jistě v pláni po dočtení MK :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě velmi potěší. Proto všem moc děkuji! :)