sobota 13. září 2014

T.A.J.N.O.S.T.I

Od té doby, co erotické romány zažily takový bum díky knize 50 odstínů šedi, jsem přemýšlela, že si taky nějaký přečtu, abych nebyla pozadu. A nedávno jsem objevila knihu s názvem T.A.J.N.O.S.T.I .

Název: T.A.J.N.O.S.T.I
Autor: L. Marie Adeline
Nakladatelství: Fortuna
Počet stran: 279


Žádné soudy. Žádná omezení. Žádný stud.

Ano, takhle to chodí ve spolku T.A.J.N.O.S.T.I, kde si ženy mohou splnit tajné fantazie a vybudovat ženské sebevědomí. Není to klub pro každého - jeho členky si samy vybírají další kandidátky mezi ženami, které trpí nedostatkem láskyplné pozornosti a absencí sexu.
  Hlavní hrdinka tohoto žhavého románu, Cassie Robichaudová, je pětatřicetiletá vdova, již manžel ve všech ohledech zanedbával. Vstupem do spolku T.A.J.N.O.S.T.I se Cassie obrátí život na ruby - a spolu s poznáním, jak nádherný může být sex, jí do života vstupuje i láska... (oficiální text)



Když jsem začala knihu číst, byla jsem trošku rozpačitá. I když vím, že ta kniha byla napsána pro to, aby si ji přečetlo mnoho lidí, cítila jsem se jako kdybych někomu lezla do soukromí. Po několika dalších stranách jsem se ale ,,otrkala" a musela jsem ocenit, že je kniha velmi dobře napsaná. Ale o tom až za chvilku.

Jelikož jsem dosud nečetla žádný erotický román, byla jsem zvědavá, jaké to bude. A byla jsem mile překvapena. A i když nemohu s ničím porovnávat, námět knihy se mi líbil. Bylo to něco jiného. Tenhle příběh není o tom, že ženu uhrane muž a pak se divoce pomilují. V téhle knize jde o poznání tužeb svého těla.

Hlavní postavou je Cassie, která mi byla docela sympatická. Měla dobrou povahu a v knize bylo krásně ukázáno, jak se její život mění a ona se vyvíjí. Jak se z osamocené ženy bez sebevědomí stává šťastná žena, která se má ráda. Celý svět se ji změnil a to jen díky klubu T.A.J.N.O.S.T.I a pár fantaziím.

V knize bylo erotiky akorát. Ani moc ani málo. Takhle nějak by podle mě měla vypadat erotická literatura. A objevila se tu i láska, což dodalo příběhu na kráse. Byla jsem opravdu spokojená.



Knížka byla napsána velmi čtivě, takže jsem ji měla brzy přečtenou. Vždycky jsem se těšila na další kapitolu. A i když jsem asi v půlce knihy prohlásila, že druhý díl si kupovat nebudu, musela jsem své rozhodnutí po dočtení knihy změnit. Ten konec si prostě žádá další pokračování.

Když mi kniha přišla, překvapilo mě, že nemá přebal. Celou dobu jsem si totiž myslela, že jej mít bude a ono nic. Ale po nějaké chvíli jsem si uvědomila, že by k tomu ani přebal neseděl. Když držím knihu v ruce, přijde mi jako kdyby byla potažená tou tmavě fialovou látkou. Je taková heboučká.

Vzhled titulní strany se mi moc líbí, je takový tajemný a svým stylem jemně naznačuje, že půjde o erotiku. Taky se mi líbí ta barevná kombinace - tmavě fialová se zlatou. Opravdu vydařené.

Knížku mohu všem doporučit, byla jsem s ní velmi spokojená (až na ten konec - musím si pořídit druhý díl!)

Hodnocení 97%






2 komentáře:

  1. Má zatím jediná přečtená "erotická knížka" (ehm, ve čtrnácti číst erotiku, já vím.. :D) je Tampa od Alissy Nutting, určitě doporučuji. ;) Není to jenom erotický román, je to dílo dost k zamyšlení. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Knihu som nečítala, ale vyzerá to dobre. Obálka je krásna, čo sa týka obsahu neznie to zle, i keď zasa nie je to môj žáner, ale celkom rada by som si to prečítala :-)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě velmi potěší. Proto všem moc děkuji! :)