středa 11. února 2015

Přemýšlení

Posledních pár týdnů mi hlavou proudí spousta myšlenek. Chodím na Vaše blogy a čtu Vaše články a skoro každá návštěva mě donutí se zamyslet. Nutí mě přemýšlet nad tím, kam naše blogy směřují.

Poslední dobou je všude plno projektů jako je ,,On my wishlist" a ,,Waiting for tuesday" či tak něco. Někde je toho tolik, že dokonce na daném blogu skoro jiné články nejsou, než tohohle typu. A nemůžu si pomoci, ale přestává se mi to čím dál více líbit.

Proto jsem se rozhodla, že se nebudu účastnit žádných podobných projektů. Chci se začít soustředit spíše na kvalitu než kvantitu článků. Ráda bych, aby Vám každý můj článek byl nějakým přínosem - ať už potěšením duše z doporučení dobré knihy nebo potěšení oka z fotografií. Z tohoto důvodu musím odříct všechny projekty, kterých jsem se chtěla zúčastnit - jako třeba Hřejivou výzvu. Nápad je to skvělý, to rozhodně. Ale chci se začít víc věnovat kvalitě blogu.

Před chvílí jsem dočetla knihu, která mi toho strašně moc dala. Ukázala mi něco, v co jsem nedokázala věřit. Ale díky ní jsem otevřela oči a vidím svět zase trošku z jiného úhlu pohledu. Brzy očekávejte recenzi :).

V sobotu jsem se také zúčastnila jedné akce, která mi poskytla skvělou příležitost do budoucnosti a donutila mě přemýšlet o životě. Dokázala ve mně probudit chuť zjistit, jak se věci ve světě mají a odhalit tak zákoutí, do kterých jsem neviděla. Možná jednou napíšu víc :).

Omlouvám se tedy Vlastičce, že nesplním Hřejivou výzvu. Snad to pochopíš :). A všem bych moc ráda popřála spoustu krásných a optimistických myšlenek a nádherných dnů! :).

Vaše Ailin


8 komentářů:

  1. Tak na recenzi jsem opravdu zvědavá :D. A s tou kvantitou článků máš pravdu, opravdu to nutí k zamyšlení.

    OdpovědětVymazat
  2. S tými projektmi máš pravdu, ja mám teraz na blogu takmer samú Hřejivú výzvu a aj ma to trochu mrzí, tak sa snažím tvoriť aj iné články. Teším sa na tvoju recenziu :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já tyto články sama taky nemám ráda, protože je to hrozně jednoduchý. Třeba letem obálkovým světem mi přijde i primitivní. Nevadí mi chvástačky a wishlist, ale ostatní mi přijde opravdu nepotřebné a sama tyto články nepíšu. Už se těším na ty tvoje a opravdu doufám, že nám přínosem budou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chvástačky mám docela ráda, protože mi ukazují knihy, které třeba neznám a nějak mě zaujmou :-). Ale rozhodně bych ráda i tyhle články zkvalitnila :)

      Vymazat
  4. Souhlasím s tebou s těmi projekty typu On my wishlish či letem obálkovým světem. Doteď jsem nepochopila, na co jsou tyto články s jednou větou a jedním obrázkem dobré.
    Docela se těším, co si pro nás připravíš :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já uvažuji o tom, že bych začala dělat Teaser Tuesdays, ale zase - nechci, aby můj blog byl plný jen toho, myslím, že by pak měl ještě méně čtenářů, než teď.
    Hřejivá výzva mi na blog docela dobře zapadla, protože můj blog je hlavně o mých literárních pokusech (taky by bylo v mém případě hloupé ji nedodělat, když jsem jedna za zakladatelek), ale chápu, že tvůj blog je hlavně knižní a tak chceš psát spíše o knihách. :-)
    Máš krásný design!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To není tak, že bych chtěla psát jen o knihách. Hřejivá výzva mi přijde skvělá, jenže na nějaké literární počiny musím mít tu správnou náladu, jinak nenapíšu nic. A jelikož je Hřejivá omezená časem, tak bych to rozhodně nestihla a to ultimátum mi stahuje náladu dolů.. proto s ní musím přestat. Ale jinak to máte vážně hezky vymyšlené :).

      Vymazat
  6. Ailin, vůbec se nezlobím. Já taky měla chuť to nedodělávat, protože nejspíš nejsem tenhle výzvový typ. Až ji dokončím (doufám, že se mi to povede, zase jsem se zasekla u jednoho z úkolů), chtěla bych si blog taky trochu uspořádat a zaměřit se na kvalitu. :)
    Hodně štěstí při blogových reformách a těším se na recenzi. :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě velmi potěší. Proto všem moc děkuji! :)