sobota 18. dubna 2015

Knižní přírůstky za měsíc březen 2015

Konečně jsem doma nashromáždila všechny nové knížky za měsíc březen. Celkem mi přibylo (pokud dobře počítám) 12 knih.




Dvě knihy od Margot Ruis jsem si objednávala speciálně kvůli její přednášce v Česku, která se uskutečnila teď v neděli (12.dubna 2015). Zatím jsem přečetla Bytosti přírody a je to moc pěkné čtení, které nutí k zamyšlení. A jinak přednáška byla skvělá, až budu mít více času, napíšu Vám o ní :).


Tři knížky z levných knih:

Recenzní výtisky od Fragmentu:

Kniha Zlatý kompas, kterou jsem sehnala za skvělou cenu - za pouhých 80 kč. Je sice vidět, že je čtená, ale vzhledem k tomu, že jsem ji nemohla nikde sehnat - no nekupte to. A pak kniha Magyk, pořízená za 100,-

A recenzní výtisk od Metafory a od Omegy:

Znáte některou z knih? Či jste nějakou četli? :)

4 komentáře:

  1. Jé, Poslední čarodějku jsem četla, dokonce celou trilogii, ale ve starším vydání, kdy se ještě jmenovala Malfuria (a dle mého skromného názoru měla mnohem hezčí obálky, takové víc fantasy). A moc se mi to líbilo, má to opravdu skvělou atmosféru, navíc tam bylo hodně španělských jmen a slovíček, což také přispělo k tomu, že se mi to líbilo. Tak třeba tě Poslední čarodějka taky zaujme. :-)
    Jinak, Zlatý kompas - to je i zfilmované, ne? Popravdě jsem nevěděla, že je to podle knihy. :-D Je pro mě praktické sledovat tvoje články o knihách, které sis koupila, protože vždycky nakoupíš takové lákavě vypadající tituly (navíc třeba i z Levných knih).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc ráda, že Tě mé články třeba i inspirují :). Poslední čarodějka první díl se mi líbil moc, teď čtu druhý :).

      Vymazat
  2. Krásné přírůstky :D Na Mayské proroctví jsem v Levných knihách koukala a docela i přemýšlela, že je koupím, ale potom jsem si odnesla 4 jiné knihy :D Jinak musím pochválit obálky, těch knih, všechny vypadají skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  3. Je to veľa kníh a vyzerajú výborne. Mayské proroctvo som videla v knižnici, ale nevedela som, či si to požičiať alebo nie, tak som zvedavá na recenzie :D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě velmi potěší. Proto všem moc děkuji! :)