neděle 19. července 2015

Návštěva Golden Pacific Café

Od Pavlikovy sestřenky jsme dostali voucher pro dvě osoby do restaurace Golden Pacific Café. Tato restaurace je unikátní tím, že do stolů jsou zabudované koleje, po kterých jezdí vlaky s občerstvením. My jsme dostali jízdenku ,,Sněz kolik můžeš dortíků". Věřili jsme, že nás čeká velmi zajímavý zážitek.


Restaurace se nachází v Praze v Galerii Butovice, což je asi 3 minuty chůze od stanice metra Nové Butovice. Chvilinku jsme v té Galerii tápali (je to něco jako obchodní centrum, ale všechno pro děti),  nakonec jsme však restauraci našli v prvním patře.

Když jsme nahlásili naši rezervaci, paní nás zavedla ke stolečku a za chvilku k nám už jela první mašinka s dortíčkama. Lokomotiva za sebou táhne vždy tři vagóny, ve kterých jsou všelijaké druhy dortíků. Každý jsme si hned vzali jednu mističku a dali se do ochutnávání. 

Brzy jsme ochutnali snad všechny dortíky, co měli. Mým největším favoritem byl tento zákusek:


A potom mi také velmi chutnala laskonka se šlehačkou, ale zároveň to byl asi nejsladší dortík ze všech. Takže jsem snědla jenom dvě.


Pavlik si oblíbil maliny s pudinkem (to v tom kelímku):


Nejméně nám chutnaly takové oválné dortíky, které paradoxně jezdili nejčastěji.


Asi po půl hodině ochutnávání jsme byli dokonale přeslazení, takže jsme další dortíky sníst nedokázali. Jelikož jsme měli ale hlad, objednali jsme si grilovaná kuřecí prsa s bramborami a domácí tatarkou. Tatarka nám moc nechutnala, ale to bude tím, že jsme zvyklí na tu klasickou, třeba od Hellmann's. Jídlo bylo dobré, pochutnali jsme si. A abych nezapomněla, ještě jsme si objednali ,,Ovocňák", což bylo pití na způsob džusu. Měli jsme příchuť jablko a hruška, která byla skvělá.


Co nás taky velmi potěšilo, bylo zařízení restaurace. Všude bylo čisto, uklizeno, obsluha byla celkem milá (jen bylo znát, že toho mají za celý den dost - což se nedivím) a výzdoba celého prostoru byla laděna do ,,nádražního" stylu. Nechyběl ani koutek pro děti.


Celkově jsme byli z Golden Pacific Café opravdu nadšení a velmi spokojení. Byl to skvělý zážitek. Rozhodně mohu jen a jen doporučit. Restaurace je vhodná pro všechny věkové kategorie. Takže pokud bydlíte poblíž Prahy nebo máte cestu kolem, rozhodně si tuto zkušenost nenechte ujít. 

Mrkněte i na stránky Golden Pacific Café

Další  fotky:

Každý vláček měl jinou lokomotivu, což bylo krásné zpestření: 










Zažili jsme i adrenalin, to když se dvě lokomotivy srazily:

Pohled na restauraci, kde je krásně vidět uspořádání stolů i zabudované koleje (obrázek vypůjčen z googlu, zdroj zde)


4 komentáře:

  1. Páni, netušila som, že takáto reštaurácia v Čechách je, to je super :D Vyzerá to tam naozaj výborne, páči sa mi ten nápad s vlakmi a vagónikmi. Koláčiky vyzerajú skvele, zaujali ma najmä ten puding s ovocím, ale od pohľadu sú krásne všetky :-)
    Nepochybne to bol super zážitok :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Bylo to skvělé :). Nejdřív jsem se bála, že tam budou jen děti, ale chodí tam i pouze dospělí (třeba kousek od nás seděl pár kolem 40 let). Takže bezva :).

    OdpovědětVymazat
  3. To musel být skvělý zážitek, ty vláčky jsou bezva nápad a jídlo vypadalo skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, od Nových Butovic jsme jeli do Anglie, jinak bych vůbec nevěděla, co to je a kde to je. :D :) O téhle kavárně ani o vláčcích s jídlem jsem nikdy neslyšela, ale někdy bych to docela ráda vyzkoušela! :) Díky za tip. :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě velmi potěší. Proto všem moc děkuji! :)