čtvrtek 9. července 2015

Skvělý Jaroslav Dušek

Původně jsem Vám chtěla napsat článek o škole, ale pak jsem si uvědomila, že všichni jste studovali nebo studujete, takže víte, jak je náš školský systém na houby. Proto jsem se rozhodla, že Vám ukážu pár videí, která jsou naprosto skvělá a vtipná. Dokoukejte do konce. Představuji Vám Jaroslava Duška:



4 komentáře:

  1. Tahle videa znám a Jaroslava Duška miluju! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělá videa! A docela dobrá náhoda, protože zrovna Čtyři dohody od Duška nám včera pouštěl průvodce cestou ze zájezdu :D

    OdpovědětVymazat
  3. He, tak to mě pobavilo! Hlavně to první video, když musíme někam něco dotáhnout. Ale má pravdu ten chlápek, my se vlastně honíme ve skutečnosti za nějakým cárem papíru. Papíry, papíry vládnou světu. Asi bych si to taky měla přiznat, že jsem dost nafoukaná s tím diplomem :D Jeden můj kamarád policista mi vyprávěl, jak jsou někteří lidé opravdu otravní s těmi tituly. Jednou takhle někoho zastavil a zeptal se toho člověka na jméno (kvůli tomu, že jel rychle v autě). "Já jsem IN-ŽE-NÝR Jan Nývlt." "Na titul jsem se neptal." "A to je jedno, jen si to tam napište, když už ten papír mám - IN-ŽE-NÝR..."

    OdpovědětVymazat
  4. Inspirativní osobnost, tenhle pán :) Když jsem se snažila vydržet svůj první třídenní půst, sledovala jsem tahleta videa :) Čtyři dohody - o těch pořád slýchám a pokud bude možnost, ráda bych je viděla naživo.
    Vzpomínám si i na nějaké video, kde poskytoval rozhovor pro televizi nebo rozhlas a mluvil tak s jakousi úzkoprsejší moderátorkou, která se zdála být mimo mísu. Tihle lidé holt docela často bývají nepochopení.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě velmi potěší. Proto všem moc děkuji! :)