neděle 9. srpna 2015

Skvělá praktická sluchátka s krásným desingem

Mám strašný problém sehnat dobrá sluchátka. Ty s takovým gumovým ,,špuntem" mi v uších nedrží, popravdě je tam ani nenacpu. Nejraději mám klasické, ale na postovnezdarma.cz jsem objevila jedny, které mě hned na první pohled zaujaly.


Když mi sluchátka přišla, chvilku jsem nevěděla, jak je nasadit. Ale člověk na to velmi brzy přijde a už je má v uších. Strašně mě potěšilo, že mi sedí. Bála jsem se, že budu mít moc velké nebo malé uši a sluchátka mi budou k ničemu. Ale naštěstí perfektně padnou a na hlavě skvěle drží.




Sluchátka jsou vyrobená tak, že nezasahují celé do uší. A k tomu jsou perfektně přizpůsobena. Na vnitřní straně (ta, co je v uších) jsou dírky, kterými proniká zvuk, ale na druhé straně už ne. Takže se nemusíte bát, že polovina zvuku půjde mimo. 


Barva kabelu sluchátek se mi moc líbí. Je stříbrná, ale nad ní je ještě průhledný obal, který dodává sluchátkům na jemnosti a hravosti. Líbí se mi, že to nejsou nudné černé šňůry. Délka kabelu je 120 cm, což je podle mě super délka. Nemám ráda krátká sluchátka, je s nimi více starostí.


Na kabelu je ovládání hlasitosti, kdy si můžete otáčet kolečkem na max nebo min, podle toho, jestli chcete hlasitost snížit nebo zvýšit. A nesmím zapomenout zmínit, že hudba je ve sluchátkách hezky čistá, bez šumění. 


Konec kabelu je opatřen kulatým konektorem. Průměr má 3,5 mm. Do normálních zařízení se tedy bez problému vejde. Velmi se mi líbí, že je laděn do stejné barvy jako celý kabel. 


Ze sluchátek jsem nadšená. Jsou hezky dlouhá, zvuk je čistý, navíc mají i ovládání hlasitosti. Perfektně drží v uších a nevypadávají. Jsem ráda, že jsem si je objednala. Teď ještě vyzkoušet, jak dlouho vydrží.

Hodnocení: 4/5


Děkuji portálu www.postovnezdarma.cz za zaslání sluchátek



Sluchátka si můžete koupit zde.


3 komentáře:

  1. Zrovna sháním nová sluchátka a tyhle vypadají opravdu dobře a hlavně prakticky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To opravdu jsou :). Navíc mají prý zabudovaný i mikrofon, ale to jsem nezkoušela :-).

      Vymazat
  2. Já na tady ty "vymoženosti" technického pokroku moc nejsem, nejraději mám klasická sluchátka co se dají do uší, bez mikrofonu a hotovo :). Tohle by mi vadilo i z toho důvodu, že mám piercingy v uších a možná mám v plánu do budoucna další a nějak nevím, jak by se to popasovalo se šroubky nastřelovacích naušnic v horní části v chrupavce mého ucha :D. Jinak ale vypadají dobře :).

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě velmi potěší. Proto všem moc děkuji! :)