sobota 10. října 2015

Knižní přírůstky za měsíc září 2015

Omlouvám se, že to tu teď malinko vázne, ale začala mi škola, ve které jsem každý den poměrně dlouho a ještě nám k tomu sypou miliardu úkolů na doma. Takže než si zvyknu na nový režim, maličko to potrvá. Ale teď přes víkend se pokusím Vám předpřipravit hromadu článků, abyste měli celý týden co číst :).

A teď už ke knihám, které jsem získala za měsíc září. Celkem jich je 9, za což jsem strašně ráda. Abyste rozuměli - s přítelem jsme na září uzavřeli sázku. On tvrdil, že budu mít zase 15 a více knih a já mu oponovala, že určitě ne. V sázce bylo mnoho - pokud vyhraji já, koupí mi 4. díl HP v angličtině a pokud on, koupím mu jeden pár dumbáků (ryby). A jelikož jsem vyhrála já, tak jsme byly ve čtvrtek koupit Harryho :). Dostanu ho sice až k Vánocům, ale dostanu :).

Ale pojďme se podívat, jaké knihy mi tedy přibyly za měsíc září.




První dvě knihy jsou recenzní výtisky od Grady (Masožravé rostliny) a Metafory (Šijeme tašky). na obě brzy čekejte recenze.

Jelikož v září vycházela První, musela jsem si ji koupit. Zároveň jsem si k přihodila knihu Malér Eyrová. Slyšela jsem, že je to pěkné čtení a za 38 Kč takovou bichličku? No nekupte to :).

Další tři knihy jsou recenzní výtisky od Fragmentu. Talon už mám přečtený (brzy bude recenze) a Pokrevní pouto právě čtu. Zatím jsem spokojená.

A poslední dvě knihy. Děláme si to doma sami 2 jsem vyhrála u nakladatelství Jota. Je plná úžasných návodů na výrobu domácích věcí. Rozhodně brzy vyzkouším. Těšte se na recenzi :). A kniha Nové jaro jako recenzní výtisk od nakladatelství Fantom Print. Recenzi si můžete přečíst -zde-.

Četli jste některou z knih? Nebo se Vám nějaká zalíbila? :)

9 komentářů:

  1. Samé zaujímavé tituly, niektoré by som ti hneď ukradla :D A inak HP ako darček to je super, gratulujem! :D Aj keď až na Vianoce, ale to nevadí :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé knihy! Já Pokrevní pouto dočetla 2 dny zpátky a jako obvykle se mi líbilo :) Na První a Talon se taky těším, snad se mi dostanou co nejdřív do rukou.
    A gratuluju k vyhrání sázky! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. První je skvělá a Talon se mi taky moc líbil :).

      Vymazat
  3. Moc pěkné přírůstky, přeji hodně času na jejich čtení :D A gratuluji k výhře sázky :D

    OdpovědětVymazat
  4. Na knížku Děláme si to doma sami jsem se už dívala v obchodě a líbí se mi, přemýšlím, že po ní skočím :).

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě velmi potěší. Proto všem moc děkuji! :)