pátek 1. ledna 2016

Praktické kapesní hodinky

Vítám Vás v novém roce 2016! :) Dnes tu pro Vás mám recenzi na krásné kapesní hodinky, které jsou skvělé i po praktické stránce. A proč? To se dozvíte níže.
Celé hodinky jsou laděny do stříbrné barvy a jednoduchého stylu. Přední strana není nijak zdobená, za to je velmi praktická. Je v ní totiž umístěna lupa, která se vždycky hodí. Po vyzkoušení musím uznat, že zvětšuje poměrně dobře a jsem s ní spokojena. Odklápí se pomocí malého stříbrného výstupku. 
Za přední stranou se skrývá elegantní ciferník s římskými číslicemi. Opět se tu můžeme setkat s číslem 4 psaném jako IIII. a ne jako IV., na které jsme zvyklí. Oba zápisy jsou ale správné, takže se nejedná o chybu. Uprostřed jsou krásně zatočené hodinkové ručičky. Vzhledem k jinak jednoduchému ciferníku působí docela kontrastně, ale zároveň dodávají hodinkám na zajímavosti. Celý ciferník je laděn do černo-stříbrna.
Zadní strana hodinek je celá stříbrná, bez ornamentů či zdobení. Možná by na někoho působila stroze, ale dle mého názoru se skvěle hodí k celkovému vzezření hodinek a dodává jim na elegantnosti.
Hodinky se nastavují povysunutím stříbrného kolečka a následným točením, až docílíte toho, že jsou ručičky na správném místě. Součástí balení byl i pevný stříbrný řetízek, který slouží k zavěšení hodinek ke kalhotám a zamezuje tak vypadnutí a následné rozbití hodinek.
Hodinky jsou opravdu krásné a elegantní. A navíc pro hůře vidící lidi i praktické. Jedná se tedy o skvělý doplněk k oblečení.

Hodnocení: 4/5

Děkuji portálu www.postovnezdarma.cz za zasláni hodinek.

Hodinky si můžete koupit -zde-.


2 komentáře:

  1. Hodinky vyzerajú vážne super, dúfam, že na hladkej zadnej strane sa nebudú ľahko robiť škrabance :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jsou vážně moc krásné, pořád uvažuji, že bych si nějaké podobné kapesní hodinky koupila, protože bych si chtěla na některý z Festivalů fantazie pořídit Steampunk kostým, k němuž by se přesně takové hodinky hodily. Jen si teď teda nějak nemůžu dovolit si je pořídit, teď mám všelijaké studentské výdaje.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě velmi potěší. Proto všem moc děkuji! :)