středa 20. ledna 2016

Samolepka na zeď - Strom s ptáčky

Nedávno jsem na portálu www.postovnezdarma.cz uviděla krásnou samolepku s motivem stromu a ptáčků. Velice se mi zalíbila a tento týden mi přišla domů. Jelikož se jedná o rozměr 110x110 cm, byla samolepka stočená a vložena do tuby. Docela mě to rozesmálo, protože takovéhle balíčky jsou pro mě opravdu neobvyklé. Ale jsem ráda, že bylo zboží chráněno proti poškození.
Samolepka byla navíc přelepena ochrannou fólií, aby se nepoškrábala. Samotný motiv je na dotek trošku drsnější. Bála jsem se, aby samolepka dostatečně lepila a neměla jsem pak problém s přilepením na zeď. Naštěstí se mé obavy nepotvrdily a když jsem zkoušela jeden list, tak drží dobře. Rozhodně ale bude lépe držet na hladkých stěnách než na těch ,,hrubozrnných". 
Po bližším prozkoumání jsem zjistila, že se samolepka skládá z poměrně dosti částí, takže si ji každý může částečně přetvořit podle svého. Na druhou stranu bude lepení časově náročnější, ale věřím tomu, že výsledek bude stát za to.

V létě se chystáme předělávat chodbu a já se moc těším, až bude hotová a budu si tam moci tuto samolepku nalepit. Později Vám dám na blog fotku. Teď se můžete alespoň podívat na fotku z www.postovnezdarma.cz

Děkuji portálu www.postovnezdarma.cz za zaslání samolepky.

Samolepku si můžete koupit -zde-.

7 komentářů:

  1. Moc se mi to líbí, ale já bych to neměla kam dát :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si to původně chtěla dát do kuchyně, ale mám s ní ještě nějaké plány, takže to dám raději na chodbu. Lépe to tam i vynikne :).

      Vymazat
  2. Vyzerá to skutočne krásne, ja mám na stene strom namaľovaný, ale toto by určite tiež vyzeralo dobre :D

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to moc krásně, úplně ji vidím, jak by nám ozdobila chodbu :) Jen bych měla strach, že samolepku nalepím křivě :) Při mé šikovnosti bych se tomu nedivila :D Těším se na fotku :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jů, tak to se těším, až to budeš mít na zdi a vyfotíš to. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Taky by mě zajímalo, jak to bude vypadat, až to budeš mít na zdi :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě velmi potěší. Proto všem moc děkuji! :)