neděle 6. března 2016

Dostaňte se do jeho hlavy

V pátek mi přišel e-mail, ve kterém jsem se dozvěděla o stránce http://www.dostansedojehohlavy.cz/. O čem to vlastně je? Je to stránka vytvořená v rámci akce Grey. Funguje to tak, že si na stránce vyberete sms, kterou pošlete přes aplikaci Messenger své drahé polovičce. Ta se ale po chvíli změní v naprosto normální a všední věc. A teď přichází na řadu otázka - uvěří tomu, co viděl? Jak zareaguje? 

Některé zprávy mě opravdu pobavily. Chtěla bych vědět, jak na to muži zareagují. Pokud to někdo vyzkoušíte, napište mi :D.

Oficiální text:
Dámy, máte také někdy pocit, že svému partnerovi vůbec nerozumíte? Prolomte tu zatracenou komunikační bariéru a položte si otázku, jak se dostat do jeho myšlenek. Pošlete svému příteli zprávu, kterou s lehkostí a nevinností zasadíte  vaše tajná přání do jeho hlavy. Zvolte si zprávu s přáním, které se během chvíle přepíše v neškodnou banalitu. Uvěří tomu, co viděl? Neuvěří? Jak zareaguje? Kterou cestou se vydá? Dostaňte se do hlavy svého partnera na http://www.dostansedojehohlavy.cz/


2 komentáře:

  1. No, taky mi to přišlo, ale bohužel nemám na kom to vyzkoušet. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D to já mám, ale nemám fb a aplikaci messenger :D

      Vymazat

Každý komentář mě velmi potěší. Proto všem moc děkuji! :)