pondělí 4. dubna 2016

Hodinky s květinovým vzorem

Přišly mi další hodinky od portálu www.postovnezdarma.cz. Tentokrát jsou spíše pro dívky, protože mají květinový vzor. Podrobně Vám je popíšu níže.

Hodinky na první pohled zaujmou svým starobronzovým vzhledem. Na některých místech vypadají, jako kdyby se hodně používaly a barva se již ,,ošoupala". Tento fakt jim dodává starší vzhled, takže se perfektně hodí k vintage stylu. 

Přední strana hodinek má nádherný květinový motiv. Každý kvítek je pečlivě propracován. Uprostřed je kulatý otvor, díky němuž vidíme na ciferník a můžeme tak odhadnout, kolik je hodin, aniž bychom museli hodinky otevírat. Na tomto kruhu jsou drobné kulaté výstupky, které dodávají hodinkám ještě větší šmrnc. Z druhé strany je přední část hodinek tmavá.
Po otevření hodinek uvidíme jednoduchý, ale zároveň elegantní ciferník s čísly jak hodin, tak minut. Ručičky jsou krásně kroucené a je to jediný prvek na ciferníku, který je zdobený. Tahle kombinace je ovšem velmi pěkná a celé hodinky tak vytváří krásný, ale nenucený dojem.
Zadní strana hodinek je ozdobená různými ornamenty, které dodávají hodinkám ještě více půvabu. Hodinky jsou zřejmě mechanické. Čas se nastavuje vysunutím malého kolečka v horní části hodinek. Stačí jen otáčet kolečkem a nastavit ručičky na správný čas. Poté je potřeba kolečko zatlačit na původní místo. 
K hodinkám je přibalen dlouhý řetízek. Tady bych měla k celému produktu jedinou výtku - jedná se o řetízek na krk. Hodinky jsou poměrně velké a dle mého názoru se na krk nehodí. Ovšem do kapsy, to je věc jiná. Vyměnila bych tedy řetízek za nějaký pevnější a se sponou, aby si ho člověk mohl připnout k pásku u kalhot.
Hodinky na mě celkově udělaly velice dobrý dojem a s jejich vzhledem jsem velmi spokojená. Mohu je všem jenom doporučit.

Hodnocení: 4/5

Děkuji portálu http://postovnezdarma.cz/ za zaslání hodinek.

Hodinky si můžete koupit -zde-.

4 komentáře:

  1. Hodinky vyzerajú pekne a príjemne, avšak mňa osobne až tak nezaujali, ja mám radšej skôr pánske vreckové hodinky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se líbí, je to úplně jiný styl než u hodinek, které doma máme :).

      Vymazat

Každý komentář mě velmi potěší. Proto všem moc děkuji! :)