neděle 12. června 2016

Knižní přírůstky za měsíc květen 2015

V dnešním článku bych Vám ráda ukázala přírůstky za minulý měsíc. Květen byl velmi plodný, hlavně díky akci Svět knihy 2016. Z této události jsem si přivezla 30 knih. Celkem mi za květen přibylo 45 nových knížek, což je rekord.

Tady je fotka všech knih. Akorát tu chybí Koruna, kterou má půjčenou babička.


Knihy pořízené na Světě knihy jsem Vám již představila, proto je zde nebudu znova popisovat. Pokud jste je neviděli, můžete si přečíst článek -zde-. Další významnou částí knižních přírůstků za květen tvoří objednávka z buxu, kterou jsem Vám již taky ukazovala. Najdete ji -zde-. Můžete tak mrknout i na knihu Koruna.

Hned na začátku května jsem si pořídila první díl manga série jménem Naruto. Na základní škole jsem se dívala na anime seriál, natočený podle mangy. Strašně mě to bavilo. A další knihou je Temná hrdinka, zakoupená v LK.
Další dvě knihy jsou také z LK. Po Zeleném jezdi jsem pokukovala dřív a teď ho mají v akci asi za 29,- (možná 39,-, nejsem si jistá). A paměti hrabětě D´Artagnana se obálkou skvěle hodí ke třem mušketýrům, takže ani u nich jsem neváhala. Stály 49,-.
 Další kniha z LK je S osudem v zádech. Zaujala mě ta obálka a po přečtení anotace jsem si jí vzala. Byla buď za 29,- nebo za 39,-. A Adaptace, kterou jsem vyhrála v soutěži.
 A nakonec dva recenzní výtisky od nakladatelství Metafora. Na oba snad bude brzy recenze.
To jsou tedy všechny knihy pořízené za měsíc květen. Mám z nich ohromnou radost :). Zalíbila se Vám nějaká kniha? Nebo jste nějakou četli? 

18 komentářů:

  1. Neuveriteľne veľa nových kníh, to ja mám asi za rok toľko prírastkov čo ty za mesiac :D Gratulujem! Knihy vyzerajú skvele, Naruta chválim, seriál milujem a mangu som čítavala na nete, i keď skôr tie novšie diely :D Temná hrdinka sa mi páčila a rada by som si prečítala pokračovanie, tak snáď sa bude aj tebe páčiť :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :). No já bych si právě Naruta jednou pořídila celého, ale ani nevím, jestli se dají všechny díly sehnat (?) :D.

      Vymazat
  2. No ty krááááso! :D Stíháš to vůbec číst? Tím tvým tempem nakupování musíš mít doma minimálně stovku nepřečtených knih, ne? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, i víc :D. Ale aspoň budu mít co číst v důchodu. Moje babička v klidu přečte 9 knih za 14 dní :D. Taky bych se tak chtěla mít :D. Takže si musím udělat pořádnou zásobu :D.

      Vymazat
  3. Páni, tolik knih, gratuluji k úctyhodnému číslu :D Teď ještě ten čas, abys je mohla všechny přelouskat :D Pěkné čtení :)

    OdpovědětVymazat
  4. Odpovědi
    1. Tohle bylo opravdu výjimečně hodně vysoké číslo, jindy to tak nebývá :).

      Vymazat
  5. Páni, Já chci taky! Takových krásných knih :) Užij si čtení ;)
    Měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pojeď příští rok na Svět knihy ;). Mají tam fantasy knížky za hubičku - 20 Kč.

      Vymazat
  6. Neuvěřitelné číslo! :) Jsem moc zvědavá na tvůj názor na Adaptaci, na kterou se sama chystám :)
    Hezký zbytek neděle

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adaptaci teď v nejbližší době asi číst nebudu. Knihy si vybírám podle toho, jak mě to k nim táhne. Poznám tak, že je na jejich přečtení ten správný čas :). A čas pro Adaptaci ještě nenastal :).

      Vymazat
  7. Wow, mně se líbí, jak to vypadá pohromadě, všechny ty série a tak. Takhle mám ráda uspořádanou knihovničku. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Páni, to je teda knih :D. Já jsem jich sice v poslední době taky dost nakoupila, ale tolik jich ještě není :D
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
  9. Skvělé přírůstky! :)
    Temnou hrdinku i Adaptaci mám doma také- moc se na ně těším :)
    Přeji příjemné čtení! :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě velmi potěší. Proto všem moc děkuji! :)