středa 5. října 2016

Knižní akce, na které nesmíte chybět!

Již za pouhých 10 dní vypukne událost, na kterou se již poměrně dlouhou dobu těším. A o co se jedná? Mnozí z Vás jistě tuší. Jedná se o literární festival HumBook! :)

Akce se koná 15. 10. 2016 v sálu Elektra v Praze 7. Vstup je možný od 12 hodin. A na co se můžete těšit? Tady máte program:
Já osobně jsem nejvíce nadšená z toho, že uvidím Ch. Paoliniho. Splní se mi tím můj sen. Jeho knihy ovlivnily značnou část mého života. Chtěla bych si nechat podepsat všechny čtyři knihy Odkazu dračích jezdců. Ráda bych také zavítala na autogramiádu Natlje Ščerbové, která napsala knihu Časodějové (vychází teď u nakladatelství Fragment, na festivalu si ji můžete zakoupit a nechat podepsat). Dále mě ale také láká workshop Jak se vaří kniha? a Překladatelské oříšky.

Ale dalšími nezapomenutelnými hosty budou i ,,naše" spisovatelky - Marie Rejfová, Lenka Dostálová a Míša Burdová. A samozřejmě nesmím zapomenout na zahraniční autorku Rutu Sepetys. Od ní jsem nic nečetla, tak moc nemám o jejích knihách představu. Vím jen, že se zakládají na skutečných událostech a jsou velmi slavné.
Vstupenku seženete již za 149 Kč nebo pokud chcete překvapení, můžete si pořídit VIP vstupenku za 349 Kč. Po jejím předložení byste měli dostat knihu, časopisy, diář, slevenky a další věci :). 

Na HumBooku se můžete od knih odreagovat např. u hry Pukec nebo Únikovou hrou. Pro návštěvníky je připravený opravdu bohatý doprovodný program.

Pokud chcete zjistit více, mrkněte na webové stránky Humbooku: http://humbookfest.cz/ nebo na facebookové stránky: https://www.facebook.com/events/146228625832146/

S kým z Vás se tam potkám? Já osobně nemohu nadšením ani pořádně spát. Tolik se těším! :)

13 komentářů:

  1. Chtěla jsem na akci jít, ale čím víc se blíží, tím víc váhám. Nejspíš se rozhodnu na poslední chvíli. Případně dám vědět, pokud se tam objevím. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co to slyším? Určitě přijď! :)

      Vymazat
    2. Jak už jsem psala, uvidíme, jak na tom budu. Ale ráda bych, samozřejmě. :)

      Vymazat
  2. To vypadá na skvělou akci, bohužel budu mimo republiku, tak snad budu mít příležitost příští rok :)
    Měj se krásně a akci si užij!

    OdpovědětVymazat
  3. Míříme na stejné besedy! :D Sakra, já už se tak těším! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Bohužel se tam nedostanu, tak pozdravuj Paoliniho! :)
    Měj se hezky a užij si akci! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě mrzí! Děkuji, snad bude nějaký fotoreport z akce :).

      Vymazat
  5. Škoda, že to mám tak ďaleko, ale ty si akciu určite uži :-)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě velmi potěší. Proto všem moc děkuji! :)