úterý 4. srpna 2015

Knižní přírůstky za měsíc červenec 2015

Opět tu máme měsíční přírůstky. Tento měsíc se mi nashromáždilo nádherných 18 knížek.





V červenci se mi nashromáždilo poměrně hodně recenzních výtisků. Všem nakladatelstvím převelice děkuji, jsem za spolupráci velmi vděčná a vážím si toho.

První recenzní výtisky jsou od Metafory. Jedná se knihy o Kameny 1,2 a 3. Brzy se o nich dozvíte více, mimo jiné i to, proč jsem si je vybrala.


Pamatujete na skvělé slevy na albatrosu? I já nakonec podlehla a koupila jsem si tyhle dvě knížky:


Jelikož teď s Pavlikem často sledujeme videa s Jaroslavem Duškem, rozhodla jsem se doplnit do knihovny všechny knihy od Dona Miguela Ruize. A tady jsou dvě z nich, jedná se o recenzní výtisky od Pragmy:


V Praze jsem zabloudila do prodejny Fantasya, odkud jsem si odnesla dvě knížky, každá mě stála 20 Kč.

Pak tu mám recenzní výtisk od Omegy Tři mušketýři, na které se šíleně těším, a knihu Pět žen Rudolfa II. od nakladatelství Šulc-Švarc.


Dále jsem si koupila dva díly série Kronika prokletých zaklínačů, kterou mám teď již kompletní. Knihy jsem kupovala na buxu, každou za 89 Kč.


Nedávno mi přišly recenzní výtisky od Fragmentu, kterých jsem se už nemohla dočkat:


A poslední dvě knihy jsou recenzní výtisky od Grady (Praktická botanika pro milovníky rostlin) a Fantomprintu (Světlo elfů - zatím naprosto skvělá kniha, těšte se na recenzi!)


To jsou všechny nové knihy za měsíc červenec. Mám z nich neskutečnou radost a už se těším, až Vám o všech povyprávím :). Zalíbila se Vám nějaká kniha? Nebo jste některou dokonce četli? :)

10 komentářů:

  1. Moc pěkné přírůstky, to jsi měla hodně co číst, že? :D

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, to je opravdu hodně recenzních výtisků, jak to stíháš číst? :D

    OdpovědětVymazat
  3. Od Duška máme Čtyři dohody, někdy bych si to ráda přečetla, protože to zní zajímavě a jednou jsem ho poslouchala, když o té knize mluvil v rádiu a líbilo se mi to. :)
    Ať se líbí přídavky k HP a Kronika prokletých zaklínačů. A Tři mušketýry si taky užij. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Páni! Tomu říkám hromada! Snad Tě žádná z knih nezklame :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tyjo, zaujala mě Praktická botanika pro milovníky rostlin, po té se kouknu :). Jinak Famfrpál v průběhu věků i Fantastická zvířata a kde je najít jsem četla už dost dávno a je to dobré, taková hodně informativní :). Bajky Barda Beedleho jsou taky super, nevím jestli jsi je četla :). A podle knížky Famfrpál v průběhu věků se teď natáčí film! Bezva zpráva pro milovníky Harryho Pottera (jakože pro mě :D). Pátou dohodu si chci už dlouho pořídit, ale zatím jsem se k tomu nějak nedostala, Kroniky prokletých zaklínačů jsem četla, ale některé díly si už moc nepamatuju, akorát nevím které to byly :D. A Světlo elfů jsem taky už četla před nějakou dobou, moc si to nepamatuju, ale vím že se mi to docela líbilo :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. praktická botanika pro milovníky rostlin je naprosto překrásná kniha. přítel z ní je naprosto nadšený. Však neboj, brzy bude recenze, tak se pak můžeš mrknout :).

      Bajky Barda Beedleho jsem už taky četla a byly naprosto skvělé :-). Do Kronik zaklínačů jsem se zatím nepustila, ale Světlo elfů je perfektní kniha :).

      Vymazat

Každý komentář mě velmi potěší. Proto všem moc děkuji! :)