pondělí 16. listopadu 2015

Překrásné a zároveň něžné náušnice

Koncem minulého týdne mi přišel balíček od portálu www.postovnezdarma.cz. Velmi jsem se na tuto zásilku těšila, a byť jsem musela vydržet čekat více než měsíc, vyplatilo se to. Než jsem balíček rozbalila, musela jsem si stále dokola opakovat, ať se příliš netěším, že to nemusí splnit mé představy. Znáte to, při nákupu přes internet vždycky nedostanete to, co vidíte na obrázku.
Mé obavy naštěstí nebyly naplněny a po rozbalení balíčku jsem uviděla pár naprosto nádherných náušnic. Jedná se o dvě větvičky vyzdobené kamínky z broušeného skla. Z konce větviček visí ještě dalších pět krystalků, které dodávají náušnicím něžný vzhled. Po pečlivějším prozkoumání jsem musela uznat, že jsou opravdu dobře vyrobené. Kamínky pevně drží, kov je detailně propracovaný a čistý.
Na uchu obě náušničky skvěle sedí a vypadají naprosto fantasticky. Občas se samozřejmě stane, že se větvičky maličko pootočí, ale není problém je hned narovnat nebo ještě pevněji přitisknout k uchu. Nenašla jsem na nich jedinou vadu. Jsem z nich nadšená!

Podle mě se náušnice hodí jak k dennímu nošení, tak na nějaké společenské akce. Určitě rozzáří každou ženu. Navíc jsou originální, takže se jen tak v davu neztratíte :).

Hodnocení: 5/5

Děkuji portálu www.postovnezdarma.cz za zaslání náušnic k recenzi.

Tyto překrásné náušničky si můžete koupit -zde-.

4 komentáře:

Každý komentář mě velmi potěší. Proto všem moc děkuji! :)