sobota 9. ledna 2016

Zimní procházka

Jelikož u nás krásně svítilo sluníčko, rozhodla jsem se vzít naši Evelyn na procházku kolem rybníka. Musím přiznat, že zasněžená příroda je jedinečná a okouzlila mě. Těžko se můžu rozhodnout, kdy je příroda hezčí. Každé období má svoji jedinečnou atmosféru. Vzala jsem s sebou foťák a nafotila pár fotek. Ráda bych se s vámi o některé podělila. Nebudu k nim psát komentáře, protože tady není třeba slov...

Jen bych ještě ráda upozornila - i když na některých fotkách vypadá Eve jako že mě chce sežrat, není tomu tak. Jen měla radost z procházky, z čehož vyplývá, že na těch fotkách se usmívá, ať už to vypadá jakkoliv :D.



13 komentářů:

  1. Veľmi pekné fotky, príroda spolu so slniečkom vytvorila krásnu scenériu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem se nad krásou přírody rozplývala :).

      Vymazat
  2. To je nádhera....užasné fotky! Na mou duši na psí uši! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, až se mi z těch fotek tají dech, jsou opravdu pěkné, jak už ostatně přede mnou mnozí poznamenali. Tam, odkud pocházíš, je opravdu krásně. Jestlipak tam ještě ten sníh máte? My už o něj zrovna dneska přišli :/
    Pozdravuj Eve ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, taky se mi u nás líbí. A kdyby nebylo blbých lidí, je u nás ráj :D. Sníh u nás ještě je, ale pomaličku roztává. Eve budu pozdravovat :).

      Vymazat
    2. Děkuji, taky se mi u nás líbí. A kdyby nebylo blbých lidí, je u nás ráj :D. Sníh u nás ještě je, ale pomaličku roztává. Eve budu pozdravovat :).

      Vymazat
    3. Děkuji, taky se mi u nás líbí. A kdyby nebylo blbých lidí, je u nás ráj :D. Sníh u nás ještě je, ale pomaličku roztává. Eve budu pozdravovat :).

      Vymazat
    4. To zní hrozivě "blbí lidé", ale ujišťuji Tě, že takoví se najdou všude :) zní to pesimisticky, ale optimističtěji zní fakt, že blbé lidi poznáme podle toho, že vedle nich musejí stát i ti dobří ;) děkuji za pozdravování, snad se Eve usmívala stejně zabijácky jako na fotce :D

      Vymazat
  4. Moc krásné fotky! Máš krásného pejska! Já jsem od ledna zase v Brně a uplně mě mrzí že tady vůbec není sníh, když už nějaký napadne, tak to tu solí jak blázni a všechno se to zase rozpustí :/.

    Vůně mého dětství

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě velmi potěší. Proto všem moc děkuji! :)