pondělí 22. prosince 2014

Velký narozeninový dárek :)

Minulý týden, 13.prosince jsem oslavila svoje 20.narozeniny a svátek (mám to v jeden den :)). Dostala jsem spoustu nádherných dárků, ale díky jednomu mám teď maličké dilema. Ptáte se, co to je za dárek? :)



Můj tatínek mi totiž vyrobil novou knihovnu! :)

A tady je na začátku, ještě bez poliček : 


Pak jsme se společně domluvili a přivrtali poličky. Akorát jich máme málo, takže taťka ještě tři přidělá :).

A teď právě přichází to moje dilema. Jelikož mám jednu knihovnu v jedné místnosti a druhou v druhé místnosti, nevím, které knížky kam dát :-D. (Abyste tomu správně rozuměli, bydlíme v rodinném domku a já obývám horní patro se 2 místnostmi a koupelnou). A protože má bílá knihovnička potřebuje od knížek odlehčit, musela jsem knížky asi ze tří polic vyskládat, takže to u mě vypadá momentálně jako na staveništi:



A tak teď nevím, kam mám které knížky přesunout. Mám hlavně fantasy literaturu, ale i pár románů, kuchařek, knih o rostlinách,zvířatech,památkách atd.

Jak byste knihy přeskládali Vy? :)

9 komentářů:

  1. Naozaj pekný a praktický darček :-) Čo sa týka prekladania a usporiadania kníh, no tam kde bývaš častejšie si daj obľúbené knihy a do druhej môžeš napr. tie romány a kuchárky :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý dárek, já taky dostanu k narozeninám.. :D A jak přeskládat ti neporadím, protože i já nad tím teď přemýšlím :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to ti neporadím, já mám všechny knihy na jednom místě, takže takový problém nemám :) Ale strachuji se momentu, kdy se na to jedno místo už nevlezou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se právě knížky do jedné knihovny už nevejdou :).

      Vymazat
  4. Joo, to rozhodování, co kde bude. To znám taky. :D
    Ono je to nakonec přece docela jedno, pořád je to všechno tvé, ale moc dobře vím, jaké máš teď dilema. Zkus to vyřešit třeba přerovnáním podle žánrů, autorů, abecedně, podle velikosti... Prostě nějaký systém, u kterého nebudeš mít další problémy s tím, kam s čím. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Jo, to ti nezávidím, holka :D
    Já bych si dala do té nové knihovničky nejdřív všechny série, které se mi už nikam nevejdou. Ať je mám pohromadě :) A potom doskládávala. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Uff, no tak znova, napsala jsem předtím vyčerpávající komentář a mám pocit, že se mi smazal, tak teď nevím...
    Po dlouhé době jsem vkročila k Tobě do blogové říše a musím říct, že se mi tu velmi líbí, máš to tu moc pěkné! Jako z pohádky!
    Taky jsem nadšená z toho, že máš narozeniny v úplně stejný den jako já :) i když jsem teda o něco starší než Ty, ale to nevadí, chtěla bych Ti dodatečně popřát všechno nejlepší k narozeninám, slečno střelkyně! Ať máš pořád chuť se smát, lásku, štěstí chci Ti přát!
    Musím Ti taky pochválit tu knihovničku, tatínek je moc šikovný! Zrovna taková by se mi domů šikla, protože očekávám, že pod stromečkem najdu hromadu "tvrdých" dárků, které taky nebudu mít už kam dát.
    Taky bych Ti chtěla moc poděkovat za Tvé Vánoční přání, které mě strašně moc potěšilo. Je od Tebe moc milé, že sis na mě vzpomněla, třebaže jsem teď na blogu hodně dlouhou dobu chyběla, jsem za to moc vděčná, děkuji!
    Hvězdičkou jsem si hned ozdobila vršek svého kancelářského mini stromečku na stole a pohled tu mám vystavený hned vedle.
    Já se letos zmohla jen na pohledy bez dárečků, i když bych Ti také něco moc ráda poslala dodatečně, ale moc jsem to po Freiburku finančně nezvládla, , musím to do příštích Vánoc nějak srovnat. Nevím tedy, jestli Ti už můj pohled dorazil, ale i přesto bych Ti ráda ještě jednu chtěla popřát krásné Vánoce, takové, abys na ně ráda vzpomínala, aby byly plné pohody a abys byla mezi svými. Jsi fajn osůbka!

    OdpovědětVymazat
  7. Tak ta je úžasná! Jak knihovna, tak ta sbírka knížek! :) Dodatečně všechno nejlepší, ať se Tobě a všem okolo Tebe daří; a mimochodem máš překrásné záhlaví!

    OdpovědětVymazat
  8. Úplně jsem tvé narozeniny vypustila, tak alespoň dodatečně přeji ke kulatinám vše nejlepší. Třicítku nepromeškám! :D
    Knihovna je krásná. Někdy určitě vyfoť, až bude zaplněná. :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě velmi potěší. Proto všem moc děkuji! :)