sobota 8. srpna 2015

Levná Sonea!

V Levných knihách teď mají za naprosto skvělou cenu knihy od Trudi Canavan. Jedná se hlavně o Soneu (nevím, jestli to skloňuji dobře). Mají celkem 7 knih a to: komplet první trilogie s názvem Trilogie o černém mágovi a pak dvě knihy z navazující trilogie, která se nazývá Zrádkyně. A dále ještě mají od autorky Tessiu. A cena je naprosto famózní - 69 Kč za kus! :). Normální cena je od 250 Kč/kus a výše.



Na knihy můžete koupit -zde-.

Většinu z nich už nemají na e-shopu skladem. Ale v Praze je stále mají v prodejně Anděl, tak se tam stavte :). A nebo pokud nemáte možnost jet do Prahy, ale strašně byste si je přáli, tak mi napište na tento e-mail: elenyaindil@seznam.cz a nějak se dohodneme. 

Počítala jsem to a všechny knihy mě vyjdou na 414 Kč. Takže za 6 knih dám ještě méně, než kdybych si v normálním obchodě kupovala pouhé dvě! Podle mě je to skvělá nabídka a já jsem po ní velmi rychle skočila :).


5 komentářů:

  1. Ach jo, já už těch nepřečtených knih mám i tak dost... sakryš, ale tohle je velmi lákavá nabídka, ještě to promyslím :D

    OdpovědětVymazat
  2. Je to skvělá nabídka, ale sérii vůbec neznám a nechci riskovat koupi tolika knih, kdyby se mi pak náhodou série nelíbila :D Ale gratuluju k super lupu! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na databázi knih je hodnocena velmi dobře. A navíc, pokud by se Ti nelíbily, můžeš je přeci prodat :). Ale každý musí poznat sám, které knihy ho zajímají :).

      Vymazat
  3. Tyjo, Ty máš hodně dobrý přehled o knihách, slevách atd. Ty jsi lepší než kdejaký katalog. Je od Tebe navíc milé, že se sama nabízíš ke zprostředkování koupě :) To je od Tebe moc pěkné

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě velmi potěší. Proto všem moc děkuji! :)