středa 1. března 2017

Únor s nakladatelstvím Fragment - vyhlášení soutěže! :)

Do včerejšího dne jste měli možnost soutěžit o knihu z produkce nakladatelství Fragment. Dnes jsem vybírala výherce. Ano, čtete správně. Rozhodla jsem se výherce vybrat, ne losovat. Důvody, proč jsem tento krok učinila vysvětlím níže. Momentálně však přejděme k vyhlášení výherce.

Výhercem se stává Libor Špeta! Získává tak knihu Země příběhů - Kouzelné přání. Gratuluji!

A teď důvody, proč jsem se rozhodla změnit systém vybírání výherce:

1) V poslední době se rozmohl dost podivný nešvar - někteří soutěžící vyplní jen kontaktní údaje a knihu, kterou by chtěli. Pak už jen doufají, že si toho nevšimnu a knihu vyhrají. Bohužel je musím zklamat. Čtu jednotlivé odpovědi a podobné podvodníky rychle odhalím, takže mají smůlu. Podobné chování mě opravdu velmi mrzí. 

2) Přestože někdo vyplní tak nějak vše, je poznat, že to občas někdo odflákne. Na otázku: ,, Kterou knihu z nakladatelství Fragment máte nejraději? A proč?" mi nepřijde adekvátní odpověď typu:,, Je jich hodně..." a podobně. Tohle prostě NE. Já se s tou soutěžím docela dřu, věnuji jí dost svého času a štve mě, když není někdo ochotný obětovat 7 minut svého času (za předpokladu, že hledá obálky) tomu, aby dostatečně odpověděl na otázky. Proto jsem se rozhodla, vybírat vítěze z těch lidí, co si to zaslouží. Nepotřebuji, abyste mi psali nějaké velké slohy, ale ocením, když zodpovíte na všechny otázky a bude znát nějaká snaha. Dokonce ani nechci, abyste poznali všechny obálky.

Jaké obálky se v únoru přetvořily?
Zřejmě jsem minulý měsíc byla velmi mírná, protože většina z Vás poznala všechny obálky. Ale kdo náhodou nějakou nevěděl, tady máte jejich pravou podobu:





Vy ostatní, co jste nevyhráli, nezoufejte! Již brzy tu bude další soutěž! :)


6 komentářů:

  1. Gratulujem výhercovi :-) A zmena pravidiel je určite na mieste, je to smutné, keď niekto proste ani nevie jednoducho odpoveď na otázku.
    Inak obálky boli super, neuhádla som iba druhú :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za souhlas. A na příští měsíc musím udělat ty obálky těžší :D

      Vymazat
  2. :-O Huráááá :D. Tak teď jsem opravdu nadšený. Absolutně jsem nečekal, že bych mohl vyhrát :). Sice ještě nepřišel e-mail, což mě trochu zneklidňuje, ale to nevadí. Radost mi zahalila mozek :). Se změnou pravidel rozhodně musím souhlasit. Také nemám rád, když to někdo odflákne a chtěl by za to ještě odměnit. Jinak byla soutěž naprosto skvělá. Musel sem si trochu lámat hlavu z obálkami ;). Takže děkuji za výhru a za možnost si zasoutěžit. Užil jsem si to a teď nejspíš půjdu skákat radostí :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vydrž prosím, e-mail přijde :) A jsem moc ráda, že jsi tak šťastný! :)

      Vymazat
  3. Moc gratuluji! :)
    A zároveň se těším na další soutěže :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě velmi potěší. Proto všem moc děkuji! :)