úterý 14. října 2014

Přívětivý podzim (aneb co je u mě nového)

Podzim už skoro vrcholí. Listy se předhánějí, který bude mít krásnější zbarvení (nebo jak by řekl náš učitel na botaniku - chlorofyly jim zanikají a vyniknou tak jejich ostatní barviva), stromy se připravují k zimnímu spánku, aby nabraly sílu na další rok. Přesně tohle roční období mám nejraději. Příroda před spánek ukáže světu svoji největší krásu a barevnost.

Plánuji uspořádat knižní soutěž. Ceny už mám připravené, nafocené, jen ještě vymyslet soutěžní otázky/ úkoly. Ale rozhodně bych ji chtěla odstartovat ještě tento týden. Moc se na to těším :).

Potom se strašně moc těším na sobotu. S mou milou Vlastičkou totiž jdeme na knižní sraz v Praze. Prý tam má být asi 40 lidí a já osobně nikoho neznám, tak jsem maličko nervózní. Ale věřím, že to bude skvělé a nemohu se dočkat! :).

Po měsíci září, který nebyl na knihy moc bohatý, je tu říjen. A já se nemohu dočkat, až Vám na konci měsíce ukážu mé nové knížky. Ze všech mám ohromnou radost! :) A propadla jsem kouzlu Databáze knih :D. Ale o tom až později :).

Praha je mi stále strašně nesympatická. Lidé jsou jako ovce. Dneska jsem přišla na velmi zajímavou věc. Víte, jak poznáte ,,vesnického burana" od pražáka? Jednoduše. Vesnický buran je slušně vychovaný.

Prozatím se s Vámi musím rozloučit, protože ráno ve 4:10 vstávám. Jen jsem chtěla, abyste věděli, že se mám dobře a že na Vás myslím.

Pěkný zbytek dne a celého týdne Vám přeje Vaše Ailin :).

PS: Mimochodem, všimli jste si, že všechny odtsavce začínají na ,, P " ? :)

PPS: Vlasti neboj, na hřejivou výzvu myslím, jen zatím nebyl čas ji začít psát. Ale myslím na ni každý den :).




6 komentářů:

  1. Lístie je skutočne krásne sfarbené, keď idem zo školy vždy ho máme nahádzané na chodníku :-) Súťaž je super nápad, zraz si rozhodne uži a čo sa týka týchto "mešťanov" myslím, že sa to netýka len Prahy, ale väčšiny veľkých miest, žiaľ...

    OdpovědětVymazat
  2. No skvělá, já jsem Databázi knih propadla už dávno :D ráda bych si tě přidala :)

    OdpovědětVymazat
  3. ....P...jako Pravá láska....nebo také Pavlik...mm....náááhodička :)))

    Přeji jen a jen krásné pocity a srazu!:)

    Ano, je to nádherné.....a miluji jak létají listy ve vzduchu...boží. Jen je mi v tichou zimu trochu smutno.

    Ráno ať se Ti dobře vstává! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky se moc těším. :)
    Podzim je u nás krásný, ale v Německu, to bys měla vidět! Ty barvy! Byly jsme ve Franském Švýcarsku a... wow. :) Budu vyprávět. ;)

    Ještě ti snad během dneška napíšu mail. ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Kouzlu databáze knih jsem propadla i já :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Ailin, ráda slyším, že se máš dobře :) Te postřeh ohledně Pražáků a vidláků je naprosto geniální :D Víš co? Taky jsem Prahu neměla ráda do doby, než jsem se přestěhovala na Vinohrady, na kolej Budeč, do krásné části města.Ale ano, lidi jsou jako ovce. Tak užívej podzimu!

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě velmi potěší. Proto všem moc děkuji! :)